Google bu sene içerisinde Pixel 2 cihazını pazara sunacak

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Google bu sene içerisinde Pixel 2 cihazını pazara sunacak
Google'ın 2017 içerisinde yeni Pixel akıllı telefon modelini sunacağı resmi olarak doğrulandı.

Google, her sene yeni bazı akıllı telefon modellerini sunuyor ve daha önce Nexus çatısı altında gelen cihazlar; Samsung, LG, Huawei, Motorola, HTC gibi cihaz üreticileri ile ortaklaşa olarak pazara sunulmuştu.



Geçtiğimiz sene ise firma strateji değiştirdi ve Nexus yerine Pixel ismi ile yeni akıllı telefon modellerini sundu. Google Pixel ve Pixel XL adı ile gelen akıllı telefonların üreticisi HTC olsa da donanım geliştiricisi olarak Google'ı görmekteyiz.

Google'ın bu sene yeni modellerini sunup sunmayacağına dair resmi bir açıklama geldi. Google'ın Donanım Bölümü Kıdemli Başkan Yardımcısı Rich Osterloh, Google Pixel'in yeni versiyonunun bu sene sunulacağını doğruladı. Ancak kesin olarak ne zaman sunulacağına dair açıklama yapmayacağını da belirtti. Apple'ın başlattığı ve hemen hemen her firmanın uyguladığı her sene yeni bir model sunma geleneğine Google da bağlı kalacak.

Ayrıca bir süredir Google'ın Pixel 2B ya da her ne isim ile sunulacaksa daha düşük donanım özellikleri içerecek bir Pixel versiyonunu da duyurabileceği iddiaları gelmişti. Ancak Osterloh, Google Pixel'in premium olarak kalacağını kaydetti.

Google, büyük ihtimalle yine Ekim ya da Kasım ayında Pixel 2 ve Pixel 2 XL adındaki yeni akıllı telefon modellerini sunacak. Bu yeni akıllı telefon modellerinin donanım özelliklerine dair ise henüz pek fazla bilgi bulunmazken, önümüzdeki dönemde yeni bilgilerin ortaya çıkacağını söyleyebiliriz.

Google bu sene içerisinde Pixel 2 cihazını pazara sunacak
 
TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
Pixel harika bir cihaz.
 


Üst Alt