Microsoft apps Nasıl kaldırılacak?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
    Konu Sahibi
Microsoft apps Nasıl kaldırılacak?
Arkadaşlar soft format attım 2 kere yine de gitmedi nasıl kaldıracaz bunu?

serinaga

serinaga

Üye
yüklü uygulamalar içerisinden pixienablers pro. varsa sil kaybolur ...

PixelWolf

Üye
softla gitmez

kordanadam

Üye
varsa yeni sürümlerine güncelle sonra kaldir. Nat geo ve dijitürk web tv ıygulamalarini öyle kaldirdim ben.

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
eğer tel hackliyse uygulamaları hangi hafızaya kurduysan o hafızadaki sys/bin içindeki .exe dosyalarını sil ve teli yeniden başlat ;)

- - - Eklendi - - -

yüklü uygulamalar içerisinden pixienablers pro. varsa sil kaybolur ...

pixienablers de silinmez kardeş exe leri silin kurtulun :)

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar
pixienabler de yok exeleri de yok... Yeni sürümle güncelleştirmek sorun yaratır diye korkuyorum çünkü msj sorunu var yükleyip kaldırdığımda yine aynısı olur diye korkuyorum hem şöyle bir şey var microsoft apps ın sadece yükleme dosyası var programları yok... Yani sadece microsoft apps yazan pro var...

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
o zaman app uninstalleri dene forumda var s3 sistem araçları bölümünde :)

- - - Eklendi - - -

o da olmadı çek yedekle telefonu, çek hard formatı kurtul hem telefonda hızlanıyor. Aslında hiç yüklemeyecektin. Çok gereksiz. Ben güncelleme gelince önce araştırıyorum sonra işime yarar biseyse yüklüyorum. Forumda microsoft apps ten kurtulmaya çalışanları gördükce iyiki yüklememişim diyorum içimden :D

- - - Eklendi - - -

o da olmadı yedekle telefonu, çek hard formatı kurtul hem telefonda hızlanıyor. Aslında hiç yüklemeyecektin. Çok gereksiz. Ben güncelleme gelince önce araştırıyorum sonra işime yarar biseyse yüklüyorum. Forumda microsoft apps ten kurtulmaya çalışanları gördükce iyiki yüklememişim diyorum içimden :D

u_cosar

u_cosar

Üye
flash la gitsin bukadar dert etme

carizma.632

Üye
kardeş silebilirsen bizide bilgilendir bende silerim dedim yükledim şimdi Dert..

anadolumm

Üye
ben de kaldırmayı denedim ama tam olarak kalkmadı diğerleri kalktı, microsoft yapılandırma mı ne öyle bi uygulaması yapıştı kaldı telefona :D soft formatla kalkmıyor hard format gerekiyormuş sanırım henüz hard format atmadım

kerimmmmmm

Üye
bendede var microsoftapps ne ise yarıyor neden kaldırmak istiyorsun

- - - Eklendi - - -

bendede var microsoftapps ne ise yarıyor neden kaldırmak istiyorsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt