Microsoft Apps 2.01 Sürümüne Güncellendi

Sponsorlu Bağlantılar

M.Uzun

M.Uzun

Üye
mesaj sorunu hack yaptığınız için oluyor arkadaşlar o yüzden atmamanız en güzelii :)

tempestshine

tempestshine

Üye
43 mb bekle bekle bitmez :dry:

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
o zaman telı hack'lemiş tüm arkadaşlarda bu sorunun olması gerekirdı

SheFy

SheFy

Üye
Ben kurdum gerçekten kaliteli

ozgurde

Üye
c7 için hala yok bekleyende yok gelmezsen gelme çok lazımdın...

erollcelik

erollcelik

Üye
bunun kurulumu ve kullanımı ile ilgili bilgi verecek yokmu?

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
eyvallah

cardanadam

cardanadam

Üye
ohooo herkez düşümüş kendi derdine yada bizim yazıları bizden başkası görmüyor allahını seven biri şu ayarları söylesin bizde kullanalım şunu ya

benderhomer

benderhomer

Üye
mesaj sorunu hack yaptığınız için oluyor arkadaşlar o yüzden atmamanız en güzelii :)

arkadaşım telefonu alalı 4 ay oldu ve hack yapmak aklımdan bile geçmedi bu süre içersinde. o yüzden msj sorunu bu kadar basit bir sorun olamaz. orijinalini hiç bozmadım telefonun.

man20

man20

Üye
Ya arkadaşlar ben bu güncellemeyi yaptıktan sonra rehberimdeki kişilerin hepsi gitti. Onları nasıl geri getirebilirim acil yardım.

_ardaa

_ardaa

Üye
Ya arkadaşlar ben bu güncellemeyi yaptıktan sonra rehberimdeki kişilerin hepsi gitti. Onları nasıl geri getirebilirim acil yardım.

Getiremezsin, ancak Nokia Suite ile senkronizasyon yaptıysan öyle geri gelir yada yedek aldıysan geri yüklersin.

tarxhn

tarxhn

Üye
saolsın

iatis

iatis

Üye
super birsey olmus, mail eklerinin ofis uygulamalariyla senkronize calismasi harika kolaylik ve hiz sagliyor, mailden tek tek ek aramaya gerek kalmiyor, super olmus :)
N8 tele mi yükledin? N8'e yüklenmemesi söylenmişti!!:hmmm

ozgur1994

ozgur1994

Üye
N8 tele mi yükledin? N8'e yüklenmemesi söylenmişti!!:hmmm
artık yükleyebilirsin ama burdaki linke tıklayarak yükleme. telefonunu bilgisayara bağla. nokia suite'te gözüküo artık bu güncelleme

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
microsoft apps i kaldırınca C'de giden MB'yi nasıl geri getirebiliriz bilen var mı..

sataer

Üye
soft formatla

Üst Alt