mesaj sorunu hack yaptığınız için oluyor arkadaşlar o yüzden atmamanız en güzelii![]()
mesaj sorunu hack yaptığınız için oluyor arkadaşlar o yüzden atmamanız en güzelii![]()
Ya arkadaşlar ben bu güncellemeyi yaptıktan sonra rehberimdeki kişilerin hepsi gitti. Onları nasıl geri getirebilirim acil yardım.
Getiremezsin, ancak Nokia Suite ile senkronizasyon yaptıysan öyle geri gelir yada yedek aldıysan geri yüklersin.

N8 tele mi yükledin? N8'e yüklenmemesi söylenmişti!!super birsey olmus, mail eklerinin ofis uygulamalariyla senkronize calismasi harika kolaylik ve hiz sagliyor, mailden tek tek ek aramaya gerek kalmiyor, super olmus![]()

artık yükleyebilirsin ama burdaki linke tıklayarak yükleme. telefonunu bilgisayara bağla. nokia suite'te gözüküo artık bu güncellemeN8 tele mi yükledin? N8'e yüklenmemesi söylenmişti!!![]()
soft format atınca resimler, oyunlar,müzikler vs. gidiomuydu bi kez yapmıştım ama unuttumsoft formatla

soft format atınca resimler, oyunlar,müzikler vs. gidiomuydu bi kez yapmıştım ama unuttum![]()