gkcll
Üye
-
Konu Sahibi
-
evet mağzadan tehlike saçıyor haberini duyduğum tek işletim sistemidir android e çok hava atmanın zararları o kadar gereksiz şey var ki sistem çok korumasız
Çok Haklısıntey allahım ya.
sırf gündemden düşmemek için yapılan sözler.
fanlarını gaza getirip diğer işletim sistemlerini kullananların gözünde küçülen laflar.
bunları bilmeyen yok zaten sen ilk önce ios ve android ile yarışır duruma gel ondan sonra iddalı açıklamalarda bulun.
apple yöneticilerinin iticiliğini çok fazla benimsememeleri lazım.
onlar tü kaka en iyisini biz yaparız diğer ürünleri tercih edenler yanlış yapıyordan çok kendi artılarından bahsetsinler
samsungta yaptı bunu apple kullanıclarını koyun olarak göstererek..
gerek yok ve çok itici
haklisintey allahım ya.
sırf gündemden düşmemek için yapılan sözler.
fanlarını gaza getirip diğer işletim sistemlerini kullananların gözünde küçülen laflar.
bunları bilmeyen yok zaten sen ilk önce ios ve android ile yarışır duruma gel ondan sonra iddalı açıklamalarda bulun.
apple yöneticilerinin iticiliğini çok fazla benimsememeleri lazım.
onlar tü kaka en iyisini biz yaparız diğer ürünleri tercih edenler yanlış yapıyordan çok kendi artılarından bahsetsinler
samsungta yaptı bunu apple kullanıclarını koyun olarak göstererek..
gerek yok ve çok itici
- - - Eklendi - - -
ek olarak android güvensiz deniliyor ama çevremde bundan etkileneni hiç görmedim.
aynen wp8 in ios tan bir farkı yok güvenlik ve kapalılık olarak.Fazla kontrollü mu? Ya la wp8'in her yerinden güvenlik duvarı fışkırıyor.
ek olarak android güvensiz deniliyor ama çevremde bundan etkileneni hiç görmedim.
Marketlerde vuruslu uygulama olmaz zaten olursa itibar kaybeder
banada hiç virüslü uygulama denk gelmedi.ve marketten şu ana kadar 1000 den fazla uygulama indirmişimdir.1 tane bile denk gelmediği için buna "abartma" diyorum.
"Sözde" Play Store virüs kaynıyor.Marketlerde vuruslu uygulama olmaz zaten olursa itibar kaybeder
"Sözde" Play Store virüs kaynıyor.
2 yıldır ilk Android telefonum olan SGS'i kullanıyorum.1000 den fazla uygulama indirdim.1 tane bile virüslü denk gelmedi.
bu kadar tesadüf fazla bence.
Thread closed as requested by the OP.
banada hiç virüslü uygulama denk gelmedi.ve marketten şu ana kadar 1000 den fazla uygulama indirmişimdir.1 tane bile denk gelmediği için buna "abartma" diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?