• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Microsoft 12 güvenlik güncellemesi sunacak

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
HeiLmasTer®

HeiLmasTer®

Üye
    Konu Sahibi
Microsoft 12 güvenlik güncellemesi sunacak
Microsoft, önümüzdeki hafta içinde Internet Explorer ve Windows’da ki internet sunucusunda ve diagram aracı Visio’daki 22 açığı gidermek için 12 güvenlik güncellemesi yapıcak.


Microsoft yaptığı açıklamayla, önümüzdeki Salı günü(8 şubat) hizmete sunacak. Yamalardan bir tanesi birkaç haftadır hacker’lar tarafından kullanılan açığı gideriyor. ‘nCircle Security’ güvenlik müdürü Andrew Storms, onaylanan üç açık hakkında şunları söyledi “En önemlisi şu iki üç tane sıfırıncı gün açığı giderilecek” dedi.

Açıklanmasına rağmen henüz yaması bulunmayan açıklardan biriside Internet Explorer, ikincisi ise Windows’un küçük resimleri render eden motorunda, üçüncüsü ise Microsoft’un web sunucusu yazılımı ISS’de bulunmakta.

HeiLmasTer® | Maxicep.com
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt