Micro SD 8 GB Hafıza Kartı Şifresini Bulmada Yardım Lütfen.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

FirsTTurK

Üye
    Konu Sahibi
Micro SD 8 GB Hafıza Kartı Şifresini Bulmada Yardım Lütfen.
Merhaba,

Eski 5800XM telefonum kırıldı ve ondaki 8 GB'lık içinde önemli belgelerimin bulunduğu hafıza kartı elimde kaldı. Fakat 1 yıl önce şifre koyduğumdan şimdi hatırlayamıyorum. Çok araştırdım ve işe yarar birşey bulamadım. Elimde şu an "Hackli N97" model telefon var; bunu kullanarak önerdiğiniz şeyleri yapabilirim.

Xplore programını kullanarak yapılan işlem başarısız oldu; çünkü hafıza kartına bu telefonda şifre koymamıştım. Bu yüzden \sys\ yada \system\ klasörlerinin içinde "mmcstore" adında bir dosya yok.

Hafıza kartına format at tarzında önerilerde de bulunmayın çünkü garantisi olmayan birşey yapamam.

Şimdiden teşekkürler.

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
Onunla ilgili bir program olucakti tele kuruyorsun hafiza kartin sifresini buluyor.
Ama suan disardayim 2 saat sonra arsive bakarim atarim denersiniz.

yunus5055

yunus5055

Üye
Mmc Kilit kodu kıran program Maxicepte var zaten ... Ufak bir araştırma ile bulursunuz ...

pro.engineer

pro.engineer

Üye
benim de 2gb micro sd kartım şifrelendi. Telefona format attıktan sonra takınca şifre istemişti. Arkadaşın denediği gibi x plore falan yaptım ama sonuç yok çünkü kendi kendine şifrelendigi için mmcstore yoktu. . . Yardımcı olursanız sevinirim

----------Eklendi @ 19:01:13 ---------- Yazıldı @ 18:26:37 ----------

ve bi de mmc kilit kodu diyorsun sence bu micro sd için de olur mu ?

pro.engineer

pro.engineer

Üye
hala kimseden ses çıkmadı kimse mi bilmiyor şu programı biri paylaşsn lütfen.

FirsTTurK

Üye
    Konu Sahibi
Yok mu hala?

pro.engineer

pro.engineer

Üye
programın ismini söyleyen olsaydı bari :(

anılbaran

anılbaran

Üye
mmc store nasıl yok ? olması lazım E sürücüne mi bakıyorsun :)

pro.engineer

pro.engineer

Üye
yok. Benim kinin sebebi tel'e hard format attım ve hafıza kartı kendisi şifrelendi ondan. .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt