[C5-03] MicroSD Kart Şifresini Bilmiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

murdertrk

Üye
    Konu Sahibi
[C5-03] MicroSD Kart Şifresini Bilmiyorum
Bugün elimdeki eski C5-03 telefonu kurcalamaya karar verdim. Bu siteden bulduğum CFWlerden birini Phoenix aracılığıyla kurdum. Ancak sonradan micro-sd hafıza kartımın parolası olduğunu öğrendim. Hatırladığım kadarıyla şifre koymamıştım çünkü. CFW kurmadan önce telefon üzerinden sıkıntısız erişebiliyordum anak CFWyi kurunca gitti tabii.

Kartı bilgisayara da bağlasam (hem windows hem de linux üzerinden denedim), başka aygıtlara da bağlasam erişemiyorum. Sadece ve sadece nokia telefonuma geri takınca şifre istiyor. Belli başlı şifreleri de denedim ancak sonuç elde edemedim. (0000, 12345, 1234 gibi). Hafıza kartımdaki dosyalara nasıl erişirim? Eğer telefon üzerinden karta format çeksem sonrasında dosyalarımı kurtarabilir miyim? Elinde dediğim telefondan olan birisi deneyebilir mi?

Not:Elimde cfw kurmadan çok önce alınmış backuplar var (.nbu uzantılı). En günceli 2014 tarihli. Bunları geri yükledim ancak başarılı olamadım. Belki bilgisayar üzerinden nbu explorer gibi bir yazılımla ulaşabilirim içinde kayıtlı şifre varsa. Siz ne dersiniz?
 


Üst Alt