Mhp Nin Yeni Liderine Bakın...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Mhp Nin Yeni Liderine Bakın...

bence olmaz...

kurt bey

Üye
Diğer isimler hakkında yorum yapmam, Ancak ülkücü hareketi artık canlandıracak isim bence Ümit Özdağdır. Parti tabanından destek görsemesede benim kanaatim en iyi seçimin Ümit Özdağ olacağıdır.

Deniz Bölükbaşı gerçekten çok akıllı bir adam, çok keskin bir zekaya sahip. Mükemmel bir tartışma üslubu ve yeteneği vardır. MHP'nin de bulunduğu koalisyon döneminde AB'nin muktesebatlara dayanarak yapmaya çalıştığı baskıları, o mükemmel üslubuyla püskürtmüştür.Kendisi dışişlerinin "şahinlerinden"dir.Hatta ABD'nin ısrarlarına rağmen meclisten geçmeyen 1 Mart tezkeresinin mutabakat muhtırasını hazırlamıştır. Fazla tanınmasa da çok karizmatik ve bilgili bir kişidir. Ammaa. Parti tek kişiyle olmuyor. İyi bir kadro toplayamazsa o zaman Bahçeli'den beter olur. İyi bir kadro toplayabilirse mutlaka iyi bir oy potansiyeli yakalar. Ben bile,Deniz Bey iyi bir kadro topladığı takdirde MHP'ye oy verebilirim.

Kısa bir anekdot:Babası Osman Bölükbaşı, oğlu 21 günlükken İnönü ve Bayar'a suikasttan, gizli örgüt suçlamasıyla haksız yere hapse atıldı. Götürülürken oğlunun yanına gelip; "Oğlum Deniz, baban gidiyor, belki gelmez. Bu memleketin pisliğini az su temizlemez diye adını Deniz koydum. Ben gelemezsem sen temizle" demiş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...