Mevcut SMS ifadelerine yenisini eklemek [İSTEK]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

zallas

Üye
    Konu Sahibi
Mevcut SMS ifadelerine yenisini eklemek [İSTEK]
Belki birazcık fantezi arıyorum ama :) neden olmasın ki. Mesela Android ifadelerini eklersek Android telefonlarla msjlaşmak daha eğlenceli bi hale gelebilir aynı şey Blackberry ler için de geçerli :) Ben biraz bakındım ama bulamadım bu konuyla ilgili pek bişey. Mevcut bir yöntemi varsa paylaşabilir misiniz ? Yoksa da yapabilecek bir arkadaş var mı ? :)

projectmaximo

projectmaximo

Üye
ben x plore ile sistem dosyalarında gezinirken o ifadelerin olduğu klasörü bulmuştum sanki.oraya aynı ebatlarda yeni simgeler taşırsan belki olabilir.ama şöyle bir sıkıntı yaşayacağını tahmin ediyorum, ben daha önce aynısını foto düzenleyicideki küçük resimler için yapmıştım ve olmuştu ama yeni eklediğim simgeler düzenleyicide boşluk olarak görünüyodu.ben boşluğa tıkladığımda istediğim yere ekleniyordu ama

polluxea♪

polluxea♪

Üye
dostum iyi hoş dyosun da ifade ekleyince ifade penceresine sıgcagını pek sanmyorum..hem aynı ebatta ve belleye uygun ifade bulmakta cidden zor iş kendin yaparsan olur tabii

zallas

Üye
    Konu Sahibi
Şey mesela bu ifadeler . gif ya da .jpg formunda kayıtlı degil mi ? Android ya da ios tan hazır alsak ifadeleri. Boyutları aynı degil mi ki ? O sistemlerin sistem dosyalarından alsak yani. Olabilir mi ki?

projectmaximo

projectmaximo

Üye
denemek lazım ama eklediğin ifadelerin sadece senin telefonunda görüneceğini unutma

----------Eklendi @ 19:44:27 ---------- Yazıldı @ 19:41:44 ----------

ayrıca o ifadelerin arasına yenilerini attın diyelim.sistemde bunların hepsini karşılığı tanımlı.örneğin iki nokta üstüste + kapa parantez gülücük olarak tanımlı.senin eklediğin ifadelerin de tanımlı olması lazım yeni ifadeler mü çıkaracaksın? belki de olanları değiştirmek daha mantıklı ve kolay olurdu

zallas

Üye
    Konu Sahibi
Ya mesela sevgilinde android var sende n8 :) ordaki ifadeleri kullanarak anlatmak istedigin duyguyu daha iyi anlatırsın diye düşünüyorum. Kaldı ki sen de belirtmişsin bunlara kısayol atamak lazım doğru. İşte bu yüzden bunu kendim yapamıyorum ya. Nasıl yapıldıgını bilmiyorum yardım istedim bu yüzden :)

projectmaximo

projectmaximo

Üye
en iyisi whatsapp kullanmak:)

_ardaa

_ardaa

Üye
Ya mesela sevgilinde android var sende n8 :) ordaki ifadeleri kullanarak anlatmak istedigin duyguyu daha iyi anlatırsın diye düşünüyorum. Kaldı ki sen de belirtmişsin bunlara kısayol atamak lazım doğru. İşte bu yüzden bunu kendim yapamıyorum ya. Nasıl yapıldıgını bilmiyorum yardım istedim bu yüzden :)

En güzeli onun android cihazını satıp n8 almanız kızlar için pembe de var, böyle farklı markalar olunca birine olan diğerine olmuyor kötü oluyor.

SilentOne

SilentOne

Üye
şarjı somurmese kullancamda somuruyor

zallas

Üye
    Konu Sahibi
Aynen öyle farklı farklı olunca olmuyor tabi. Ama o şirret anası gitmiş android almış ya :) yapacak bişey yok artık katlanıcaz napalım :)

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
arkadaşlar peki bu ifadelerin simgelerini değiştirebilirmiyiz örnegin gülücük içi .d yapabilirmiyiz :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt