Metrobüste Silahlı Kavga

Sponsorlu Bağlantılar

spy ghost

spy ghost

Üye
    Konu Sahibi
Metrobüste Silahlı Kavga
Bahçelievler'de metrobüsün 'duracak' düğmesine basıp basmama konusunda bir sivil polis ile iki kişi arasında kavga çıktı.

Olay, saat 02.00 sıralarında Şirinevler metrobüs durağında meydana geldi. Görgü tanıklarının ifadesine göre, metrobüste iki kişi ile sivil polis arasında duracak düğmesine basıp basmama konusunda tartışma çıktı. Tartışma büyüyerek kavgaya dönüştü. 3 kişi metrobüsten inerek durakta tartışmaya devam etti. Polis, kavganın büyümesi üzerine havaya ateş açtı.

Bu sırada polisin silahını almak isteyen şahıslardan biri ile polis arasında arbede yaşandı. Yaşanan arbede sonucunda polisin silahını almak isteyen şahıs, yanlışlıkla yanında bulunan arkadaşını vurarak ağır şekilde yaraladı. Polis memuru ise yaşanan kavga nedeniyle yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri geldi. Arkadaşını vuran şahıs, polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Yaralılar ambulansla çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.
 


Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Az inmedim o durakta gereksiz bir kavga işte kaç kişinin canını tehlikeye atmış
 
  • Beğen
Tepkiler: Dede
spy ghost

spy ghost

Üye
    Konu Sahibi
marist

marist

Üye
Böyle şahısların amacı kavga çıkarmak zaten. Zararlı çıkan onlar oldu yine.
 
Invoke

Invoke

Üye
Saçma sapan işler...Basacaksan bas, ineceksen in... Böyle kavga sebebi mi olur? Belki durum farklıdır, bize böyle anlatıyorlardır... :hmmmPolis de noobmuş, silahını kaptırmaması gerek. Havaya da olsa çıkarmaması gerek. Normal bir vatandaş gibi, çık git. Niye uzatıyorsun ki? Karşındaki manyaksa "tamam, kardeş sen hakısın." de, devam et.
 
marist

marist

Üye
Saçma sapan işler...Basacaksan bas, ineceksen in... Böyle kavga sebebi mi olur? Belki durum farklıdır, bize böyle anlatıyorlardır... :hmmm
Olabilir zaten çoğu olay medya farklı şekilde bize ulaştırıyor :)
 


Üst Alt