Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
►metro revision topbar
Sponsorlu Bağlantılar
Atacan-
Üye
Sende Sağol
madmex01
Üye
öncelikle teşekkürler ama programı kurdum ve daha sonra avkon dll yi attım fakat telefon şu an açılmıyor. nokia yazısında kalıyo açılış ekranında bunu nasıl giderebiliriz telefon 5800
Atacan-
Üye
Hard Format Atacaksın öyle açılır..
Başka bi mod uyguladınmı çünkü bu dosyaların cye atıldığında hiç kimsenin başına böyle bişey gelmedi.
madmex01
Üye
yok hiç birşey uygulamadım sadece yazılandan farklı olarak ilk önce programı kurdum sonra avkon.dll dosyasını attım tek farklılık bu attım format yapcak bişi yok artık
Joker.
Üye
avkon atıyom programı kuramadan tel donuyo hard format atmada düzelmiyo
yazılımla ilgili bi uyumsuzluk olabilir ben ve diğer pek çok kişide bu sorun çıkmadı. O zaman başka alternativ bi avkon dosyası paylaşayım onu deneyin.
biraz daha açık ayrıntılı anlatırsan yardımcı olayım.
Joker.
Üye
dll dosyasını atıyorum sys-bin klosörüne sonra
bele topbar kurmaya çalışıyom ancak donuyor dokunuyom kurmuyor kapatıyom telefonu hard format atmadan açılmıyor
Nasıl çözerim
x-scarface
Üye
Konu Sahibi
şuan telefonunda ofw mi yüklü cfw mi? .dll yi attıktan sonra aktif ettiğin rompatch yamalarını kapatıp proyu yükle. yada önce topbarı yükle sonra avkonu atıp dene
Joker.
Üye
Telde ofw yüklü bişi farkettim c2z aktif etmeden sys ye giriyor not:O şekildede denedim
x-scarface
Üye
Konu Sahibi
girebilir ama dll atarken veya silerken yama aktif değilse hata verecektir.