M. tAHA
Üye
c2z yamasını aktif ederek silebilirsin![]()
çok doğru ben nden düşünemedim

c2z yamasını aktif ederek silebilirsin![]()

içindeki avkon u sys bin e attın mi ?Nokia 5230 T.C.K v1 Final SP2'ye kurdum çalışıyor ! Fakat bizim temamız şeffaflaştırılmış olduğu için her yeri şeffaf gözüküyor. Ve şebeke ve şarj yeride işi bozuyor. Bunları düzeltmek için ne yapabilirim![]()
avkon dosyasını c/sys/bin içine atın. Daha sonra belle topbarı kurun . Kurduktan sonra skin klasörünu c/data/Belle Topbar klasörünun içine atın uygulamalardan belle topbarı bul çalıştır. Tema seç bölümünden metro revision seç tamama bas. Tele bi reset çak tamamdır.

Yaptım anlattığın herşeyi bakalım olacakmı.
- - - Eklendi - - -
Oldu![]()

teşekkürler

ben yokken yardımcı olduğun için teşekkürler kardeşim
Yapım fakat oyun oynarken oyunu durduyorgeri sildim
![]()

Enee istisna denen şey omuydu![]()

Enee istisna denen şey omuydu
- - - Eklendi - - -
Birisi ayrıntılı anlatım yapmalı![]()
Menüye girince bazı klasörlerde filan isimlerinde g y filan varsa altında noktalar oluşuyor. Onları nasıl yok edebiliriz ? Birde diyelimki gelen mesajlara sadece bardaki bildirimlerden bakıcaz. Ama gelince ekranda bildirim çıkıyor. Onu nasıl ayarlayabilirizAr-Ge oldum resmen
resimde eklerim .

Eline sağlık, programın anlatımına sensör kullanımnıda ekleyebilirmisin.Telefonun ön sensörüne 1 kere dokunuldumu panelin aktifliği gider, bi kere daha telefonun ön paneldeki sensörü dokunuldumu tekrar aktif olur gibi![]()

benim konuma bakarmısın bide![]()

Nasıl yanikısayol değilki. avkon.dll yi atınca hatalar oluşuyodu onu engelledim sadece.
öyle değilmi belle görünümü yok senin yaptığında kardesim yanlısmıyım