►metro revision topbar

Sponsorlu Bağlantılar

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Nokia 5230 T.C.K v1 Final SP2'ye kurdum çalışıyor ! Fakat bizim temamız şeffaflaştırılmış olduğu için her yeri şeffaf gözüküyor. Ve şebeke ve şarj yeride işi bozuyor. Bunları düzeltmek için ne yapabilirim :D

mc.a

mc.a

Üye
Nokia 5230 T.C.K v1 Final SP2'ye kurdum çalışıyor ! Fakat bizim temamız şeffaflaştırılmış olduğu için her yeri şeffaf gözüküyor. Ve şebeke ve şarj yeride işi bozuyor. Bunları düzeltmek için ne yapabilirim :D
içindeki avkon u sys bin e attın mi ?

Tekno_Kaplan

Tekno_Kaplan

Üye
teşekkürler

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Ya birisi şu topbar'ı kullanmayı ayrıntılı çıklasın.

Mert045

Mert045

Üye
avkon dosyasını c/sys/bin içine atın. Daha sonra belle topbarı kurun . Kurduktan sonra skin klasörünu c/data/Belle Topbar klasörünun içine atın uygulamalardan belle topbarı bul çalıştır. Tema seç bölümünden metro revision seç tamama bas. Tele bi reset çak tamamdır.

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Yaptım anlattığın herşeyi bakalım olacakmı.

- - - Eklendi - - -

Oldu :)

x-scarface

x-scarface

Üye
    Konu Sahibi
avkon dosyasını c/sys/bin içine atın. Daha sonra belle topbarı kurun . Kurduktan sonra skin klasörünu c/data/Belle Topbar klasörünun içine atın uygulamalardan belle topbarı bul çalıştır. Tema seç bölümünden metro revision seç tamama bas. Tele bi reset çak tamamdır.

anlatım için teşekkürler kardeşim :)

- - - Eklendi - - -

Yaptım anlattığın herşeyi bakalım olacakmı.

- - - Eklendi - - -

Oldu :)

olduysa güle güle kullan :oke:

- - - Eklendi - - -

:rica:

- - - Eklendi - - -

ben yokken yardımcı olduğun için teşekkürler kardeşim

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Yapım fakat oyun oynarken oyunu durduyor :p geri sildim :D

x-scarface

x-scarface

Üye
    Konu Sahibi
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Menüye girince bazı klasörlerde filan isimlerinde g y filan varsa altında noktalar oluşuyor. Onları nasıl yok edebiliriz ? Birde diyelimki gelen mesajlara sadece bardaki bildirimlerden bakıcaz. Ama gelince ekranda bildirim çıkıyor. Onu nasıl ayarlayabiliriz :D Ar-Ge oldum resmen :D resimde eklerim .

Atacan-

Atacan-

Üye
Eline sağlık, programın anlatımına sensör kullanımnıda ekleyebilirmisin.Telefonun ön sensörüne 1 kere dokunuldumu panelin aktifliği gider, bi kere daha telefonun ön paneldeki sensörü dokunuldumu tekrar aktif olur gibi :)

x-scarface

x-scarface

Üye
    Konu Sahibi
Menüye girince bazı klasörlerde filan isimlerinde g y filan varsa altında noktalar oluşuyor. Onları nasıl yok edebiliriz ? Birde diyelimki gelen mesajlara sadece bardaki bildirimlerden bakıcaz. Ama gelince ekranda bildirim çıkıyor. Onu nasıl ayarlayabiliriz :D Ar-Ge oldum resmen :D resimde eklerim .

nokta sorunu için çalışmalarım sürüyor barı biraz aşağı doğru genişletsek hallolucak gibi duruyor :hmmm
bildirimlerde de öyle bi durum var onu nasıl çözeceğimiz hakkında bi düşüncem yok :D

- - - Eklendi - - -

Eline sağlık, programın anlatımına sensör kullanımnıda ekleyebilirmisin.Telefonun ön sensörüne 1 kere dokunuldumu panelin aktifliği gider, bi kere daha telefonun ön paneldeki sensörü dokunuldumu tekrar aktif olur gibi :)

rica ederim kardeş bu mesajını ilk sayfaya alıntı yaptım :oke:

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
benim konuma bakarmısın bide :D

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Nasıl yani :D kısayol değilki. avkon.dll yi atınca hatalar oluşuyodu onu engelledim sadece.

x-scarface

x-scarface

Üye
    Konu Sahibi
Nasıl yani :D kısayol değilki. avkon.dll yi atınca hatalar oluşuyodu onu engelledim sadece.

tamam ama üstteki topbar şeritini iptal edince belle görünümü olmayınca ne işe yaradı kısayol oldu :) öyle değilmi belle görünümü yok senin yaptığında kardesim yanlısmıyım

Üst Alt