►metro revision topbar

mc.a

Üye
başka bi yama dene c2z maker ile . sitede var program

Atacan-

Üye
Kardeş senden bişey rica etsem üsteki saat ve şebekenin olduğu şeridi daha koyu siyah yapabilirmisin Tam siyah olsun yani ?
Yaptığım yazılıma koyacağım.Orda resim var istersen resme bakarak ne demek istediğimi anlıyabilirsin.Renk tonu uymuyorda.

Konu Sahibi

tabi yaparım kardesim en geç yarın elinde olur

Atacan-

Üye

tabi yaparım kardesim en geç yarın elinde olur

EyvALLAH Sağolasın.Teşekkür Ederim.
Bişey daha sormak istiyorum.
Metro iconlarını senmi yaptın.Temadanmı çekip koydun svg dosyalarını.Eyer ötleyse siskontents ile açıp hangi kaynak isimlerini taratıp çekiyoruz svg dosyalarını?

Konu Sahibi

yok kardeşim bunu ben yapmadım ama şuan üzerinde çalışıyorum anna ikonlu yapmaya çalışıyorum bakalım olacakmı

Atacan-

Üye
Tamam bende kendi iconlarımı koyacaktım.Kolay gelsin.
Bende çalışıyordum ,Aktif ve diaktif olarak yapamıyorum,açık kapalı gibi

Konu Sahibi
Tamam bende kendi iconlarımı koyacaktım.Kolay gelsin.
Bende çalışıyordum ,Aktif ve diaktif olarak yapamıyorum,açık kapalı gibi

onu yapabilmek için ikonu bi renksizleştir koy bide orjinalini yoksa öyle yaptın olmadımı

aklsm

Üye
Arkadaşlar ben programı kaldırmak zorunda kaldım fakat c den avkon.dll dosyasını silemiyorum lütfen yardım edin :-) Şarj yerim bom boş kaldı

Atacan-

Üye
dosyanın ismi değiştir.yamalar açıkken.sonra sil.kapat aç

aklsm

Üye
Helal kardeşime çok teşekkür ettim saolasın

Konu Sahibi
Arkadaşlar ben programı kaldırmak zorunda kaldım fakat c den avkon.dll dosyasını silemiyorum lütfen yardım edin :-) Şarj yerim bom boş kaldı
dosyanın ismi değiştir.yamalar açıkken.sonra sil.kapat aç
Helal kardeşime çok teşekkür ettim saolasın

atacan ilgilendiğin için sağol

Atacan-

Üye
Sen şimdi sinirlenirsin Felan Hemen cevaplayım dedim
Benim font simgeleri ne oldu Ayın 15 şine yetiştirebilirmisin acaba
Hayır ismime özel konu açıyorsun Oda yanlış çıkıyor uploadı
Ben neysede Metalciye ayıp oldu..

212celal

Üye
belle top bar açılmıyor tel hack li cfw yok ama sadece cfw için mi bu?

Atacan-

Üye
@celal sanki ofw dede kullanılıyor diye biliyorum.Çalışması lazım.Gizle diyip arka planda çalıştırıyorsun değilmi.İconlardamıdeğişmedi batarya şebeke _?

212celal

Üye
@celal sanki ofw dede kullanılıyor diye biliyorum.Çalışması lazım.Gizle diyip arka planda çalıştırıyorsun değilmi.İconlardamıdeğişmedi batarya şebeke _?

Kardeş belle top bar hiç açılmıyor . En iyisi cfw atmak hack sıktı artık. nomadcry sunrise nasıl?

Atacan-

Üye
İlk çıktığında güzeldi oda 1 sene önce, şimdiki son versiyon eski v41 üzerine.Kullanmadım bile sonuncusunu
Kendin dene seç beyen gözlemle..Fikir vermek yalnış olur.Göreceli kavramlarda,insanın zevkleri birbirine uymıyor,en iyisine sen kendin karar verebilirsin.

212celal

Üye

Haklısın, Eyvallah sağol.