Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Metin2 Soru Ve CevapLar
Sponsorlu Bağlantılar
SamsungStarrr
Üye
TÜrk Pvplerde Var türkçe M2-Tr Gibi SAdece Görevler çince onuda yapan yok OYun Türk
sekinardi
Üye
arkadaslar bi sorum daha olacak // ben pwp serverinde oynarken bilgisayar kendıne res atıyo bunu nsl düzeltebilirim
turkish_rap34
Üye
herkese hayırlı günler
anubis te oynayan arkadaşlar 42 lwl savaşçım var item alıcam,
item satanlar bna msj atarlarsa sevinirim...
--------------- Ekleme ---------------
bi cevap veren yokmu ya çok acil ?
bababuyuksun
Üye
usta ellerine saqlıkda bende sunucaya bağlanırken hata diyor ve tekrar giriyorum baglanıyor oyuna basla dıyorum sw seçme yerıne geri dönuyor
metin 2 oynuyanlara söylüyorum; arkadaşlar ben 4-5 senedir metin2 oynuyorum (açıldığından beri )Öğrenciyim ve metine basladıktan sonra hayatım tepe taklak oldu. derslerimi arkadaşlarımla ilişkilerimi etkiledi. her sohbetimin konusu metindi simdi bıraktım çok rahatım. tafsiyem.. sizde geç kalmadan bırakın fazla zarar görmessiniz.
metin 2 oynuyanlara söylüyorum; arkadaşlar ben 4-5 senedir metin2 oynuyorum (açıldığından beri )Öğrenciyim ve metine basladıktan sonra hayatım tepe taklak oldu. derslerimi arkadaşlarımla ilişkilerimi etkiledi. her sohbetimin konusu metindi simdi bıraktım çok rahatım. tafsiyem.. sizde geç kalmadan bırakın fazla zarar görmessiniz.
Hayır.5.Sınıftan beri oynuyorum gerektiğinde bırakıp ders çalışabiliyorum ve Anadolu lisesi kazandım.Oyunda yaşadığın herşey bilgisayarın on/off tuşu kadardır.Onun için normal hayata pek indirmemek gerekir.