metin2 kota yermi

Sponsorlu Bağlantılar

PCKopaT™

Üye
Ya yemez mi online yaptığın herşey kota yer aman dikkat. :oke:

f-16

f-16

Üye
yerde cok kota yemıyoo

™мaxiмємσ!

™мaxiмємσ!

Üye
fazla pzarın orlarda durma çok yemez:aha:

47hkn47

Üye
metin2 hakkında yardım istiyorsanız

forumda biraz dolaşır ve üye olursanız pişman olmazsınız...

● aLuvi ●

Üye
Metin2 Kota Yemez Çünkü Metin2 Yüklü Bir Oyun Ama İnternetten Oyunu (İndirirsen) Oynarsan Deil İndirirse Fazla

Kota Yer Onu Söliim Eer Oynayacaksan Kota Yemez Genelde Kral Oyun Felan Fazla Kota Yer :oke:

JAGLER-25

JAGLER-25

Üye
Internet üzerinde yaptıgınız bütün işlemler kotadan düşer.bilginize...

balibey619

Üye
korkma arkadaşim metin 2 kota yer ama ayda 5 mb kadar yer yani o kadar fark etmez :oke:

manyomer

Üye
yer ama limiti aşmaz

naxo

Üye
ARKADAŞLAR ;

- Benim kankam 4 gb internet kullanıyor ve yazın yaklasık 8 saat oynuyor ve KOTAYA COK FAZLA BİR ETKİ ETMİYOR.

- Ben ise sınırsız yaptırdım interneti günde 16 saa kesintisiz acık. bilgisayarı kasmaz + yormaz.

emperormete2

Üye
ya benim içn sorun yok parayı günlük 100 milyar alan dayı ödüo:))))

M100M

Üye
kota mota yemez yese bile 1 bilemedin 5 lira
o da param yani :)

charismaticking

Üye
metin 2 kotayı çok ve çok fazla giriyo ben oyüzden metin 2 oynamıyorum ekiden oynuyordum ama bıraktım ah be metin oynadığım sürede ders çalışsaydım şimdi yazılardan çok iyi alacaktım :ağlarım::vur:sahan::birak:

slayer067

Üye
Metın 2 hayrınıyım 65 banyedım suan 39 um hersey + 9 dolu olumcul abones gumus 2000 hp takılar onceden kota yemmıodu ama onceden ben 65 kasarken sabah 8 aksam 10 du kota 4 gb gecmıodu ama kapattık bıada actırdık netı daha 2 hafta oldu yıne metın onuorum kota 4 gectı buyuk ıhtımal sınırsız yapacagım ama metının yedını sannetmıorum ama metınde baska hıc bısı yapmırum anlıcanız nanayı yedım bu ay sonu evde maç war

--------------- Ekleme ---------------

suan 4 gectı hala ynuorumm :))))

siteforum

Üye
ben yüklemeden önce fatura 29 geliodu sonra günde 4-5 saat oynadım ertesi ay 45 tl geldi hemen bıraktım 15-20 ay sonra arkiye indirttirdim 2-3 gün önce köye akrabamız sınırsız kablosuz taktırmış gittiğimde giriom parayı o ödüü banan sorun yoqq ama köye az gidiozz bugün yine gidcez.
sorunun cevabı:
metin 2 yi 4-5 saat oyna 1 ay 10 lira ekler msn youtube yaparsan 50yi bulursunn
NOT:
slayer067 senle benin telefon aynıymış :D

Krombas

Krombas

Üye
Eed çok fazla kota yemez merak etme arkadaşım :))

denemeeee123456

Üye
az oyuncunun olduğu yerde az yer ama pazarda şehirde fln çok yer

Lord_oF_Dark

Lord_oF_Dark

Üye
kotayı yer çünkü bizim internet sınırlydı çocuklar metin2 oynuyordu ayda 90 ytl geliyordu bende oyunu sildim daha gelmiyor

icazet

icazet

Üye
:nono::nono:arkadaşlar siz neler söylüyorsunuz ben daha önceden bilen arkadaşlar bilir türkcelin günlük
8 kontöre 30mb kotalı internetiyle 6.7 saat metin2 oynuyordum bee neymiş bu metin2 kota yemez arkadasım çok az yer
korkmana gerek yok kolay gelsin(30mb kotamla 1 sene evvel flan 6.7 saat sen düşün gerisini artık bide baglantı di-up çevirmeli baglantı) :oke::oke:

43murat43

Üye
arkadaşlar bn bunu çok araştırdım metin2 yi günlük en fazla 2 saat oynuyorum 4gb kota hemen hemen doluya ama ayrıca sürekli internette geziom anlıcanız çok oynamayın 4gb idare eder

Takipçi Satın Al

Üst Alt