ya abıler emtın 2yı acıyom sonra ıd lla sıfreyi yazıyom esap ismi veya yazıyom ylanıs dıyo ama doru leptopumda yazıyom acılıyo acıl bişe diyin diyen lutfen bıse desın nolur bide ıd hasen54 şifre kubilay54 şfreyi dn soymayın ve değiştirmyin şifreyi
m2 açılmıo bndede sorun var.Bişi dicem şmdi karakter seçmeye girdi bi karakter seçtim tam oyuna girioo mor mu ne allta bişi doluo o dolunca oyun açılmıo hemen kapanıo anlamadım yardım edebilir msnz???
--------------- Ekleme ---------------
m2 dosyasında erorlog varda ona nasıl gircem anlamadm kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
arkadaşlar benim sorunum yunu açıyorum ve her taraf siyah,mavi ve bnzeri şeyler var yardım edin oyun donuyor oyun donunca bilgisayar otamatik kapanıyor yardımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
arkadaşlar bendede oluyodu ama biligisayarınız xp se sp3 (Service pack 3) bunu indirmeniz için sp2 nin olması lazım sp1,sp2,sp3 ü indirmek içinde otomatik güncellemelere açmanız laım ve masaüstündeki sağ alt köşedeki seçeneklerde sarı bir kalkan görürseniz tıklayın ve hızlı yükleme yapın
arkadaşlar bende oyun açılıyor ama direk server seçmeden giriş tarafına geçiyor ve kullanıcı adı yanlış dior sonra geri dönüp server seçiyorum ileri gittiğimde ise sadece ekrandaki klavye görünüyor ıd yada şifre yeri açılmıyor