ben biliorum musa diye bir çocuk öldürüldü siteyi yasaklarılar ve bu yüzden açılmıyor ama metin2 kulanıcıları bu sitenin kapatılmasını istemiyor ama yazın metin3 çıkacak metin3ü 4 gözle bekliyorum
bakın arkadaşlar metin2 açılmıyor diyenler önce sizdeki açılmayan metin2 yi silin ondan sonra tekrar kurun kurduktan sonra açın metin2 yi başlatın sonra torrent bittikten sonre yine derse bilgisayarı yeniden başlatın kessin olur ben böle yaptım ama size tavsiyem bu türkü bırakın çine geçin hayatı bulun bi düşmee 250k düşüyor dolunay kılıçları yerde top gi sürünüo
ya arkadaşlar açıyom geliyo ilk uzun kutu doluyo sonra oyuna başlat diyom sonra metin2 torent varya o geliyo doluyo sonra bi hata geliyo diyoki bi program engelliyor ama hangi program sonra 4 kere deniyince geliyo oooooooooo çok iş
Arkadaşlar xxxooo nun dediği gibi benimde aynısı oluyor oyuna başla diyorum birden metin kapanıyor nasıl açılabilir yoksa mı yemişimdir.Ben daha 12 yaşındayım yardımcı olursanız sevinirim
arkadaşlar ben onceden metin 2 ye giriodum sildim sonra bida yukledim açılmıyor /Sistem belirtilen yolu bulamıyor/ diyor neden acaba bilgisi olan lütfen cevap yazsın açılmazsa bne ağlarım ama...
m2 açılmıo bndede sorun var.Bişi dicem şmdi karakter seçmeye girdi bi karakter seçtim tam oyuna girioo mor mu ne allta bişi doluo o dolunca oyun açılmıo hemen kapanıo anlamadım yardım edebilir msnz???
--------------- Ekleme ---------------
m2 dosyasında erorlog varda ona nasıl gircem anlamadm kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii