ersdfqweasdzx
Üye
5235 için yabancı bi cfw bul sonra içine türkçe dil at al sana c6 port![]()
c6 portu yapmak diye konu açtın yaptım kamera fixlencek mediabar fixlencek 5235 için kolay kolay cfw yok

5235 için yabancı bi cfw bul sonra içine türkçe dil at al sana c6 port![]()

konuda verdiğim dosyayı içine atmadın mıc6 portu yapmak diye konu açtın yaptım kamera fixlencek mediabar fixlencek 5235 için kolay kolay cfw yok![]()

konuda verdiğim dosyayı içine atmadın mı![]()

halla hallaattım gene aynı
neyse 5235 5800 karıştırıcam güzel bir telefon çıkıcak karşınıza![]()
rambonun arşivine bak orda vardır belki olmadı ben bi bakarımhalla hallarambonun arşivine bak orda vardır belki olmadı ben bi bakarım

banyo yap tekrar denebak şimdi rambonun arşivinde ne kadar kamera dosyası varsa denedim kamera açılmadı beklenmedik hata verdi n97 portuna attım çalıştı düşün artık ramboda linkleri sildi böyle kaldık![]()
şaka bi yana niye olmadı la 
banyo yap tekrar denebak şimdi rambonun arşivinde ne kadar kamera dosyası varsa denedim kamera açılmadı beklenmedik hata verdi n97 portuna attım çalıştı düşün artık ramboda linkleri sildi böyle kaldık![]()
şaka bi yana niye olmadı la 
banyo yap tekrar deneşaka bi yana niye olmadı la
- - - Eklendi - - -
banyo yap tekrar deneşaka bi yana niye olmadı la
![]()
5800 ile yola devam manyakneyse telefonun kasasını dokunmatiğini söktüm 5800 taktım çalışıyo5800 ile yola devam
![]()

manyak![]()
sonunda becerdim anakart üzerinden koptu bide gidip ona 15 lira verip bi lehim yaptıramam 
aferintuş kiliti kırık la amasonunda becerdim anakart üzerinden koptu bide gidip ona 15 lira verip bi lehim yaptıramam
![]()