Haydar
Emekli Yönetici
Messi: "Ronaldo'yla aramızda sorun yok"
Barcelona'nın Arjantinli yıldızı Lionel Messi, Real Madrid'de forma giyen Cristiano Ronaldo'yla aralarında şahsi bir rekabetin bulunmadığını söyledi. 25 yaşındaki yıldız, Arjantin'in Almanya'yla
Frankfurt'ta oynayacağı maç öncesinde
düzenlenen basın toplantısında, Ballon d'Or
adaylığı ve Portekizli yıldızla aralarında
bulunduğu iddia edilen rekabet hakkında
açıklamalar yaptı. Ole'ye konuşan Messi konuyla alakalı olarak "Cristiano'yla aramızda herhangi bir sorun yok, bunların hepsi basının çıkardığı söylentiler. Onunla rekabet etmedim
veya ona karşı savaşmadım. Aramızda sadece saygı ilişkisi var, kızgınlık yok."
ifadelerini kullandı. Barcelona'lı yıldız, Ronaldo'ya saygı duysa da Ballon d'Or'u takım arkadaşlarından
birisinin kazanmasını istediğini söyleyerek sözlerine "Ama eğer Ballon d'Or'u ben
alamazsam Xavi veya Andres Iniesta'nın almasını isterim. Ronaldo, Iker Casillas
gibi muhteşem bir oyuncu fakat takım arkadaşlarım önce gelir." ifadeleriyle devam
etti. Messi, UEFA'nın Avrupa'daki En İyi Futbolcu ödülünün Ronaldo ve Iniesta'yla
birlikte üç finalistinden birisi olmuştu.
Frankfurt'ta oynayacağı maç öncesinde
düzenlenen basın toplantısında, Ballon d'Or
adaylığı ve Portekizli yıldızla aralarında
bulunduğu iddia edilen rekabet hakkında
açıklamalar yaptı. Ole'ye konuşan Messi konuyla alakalı olarak "Cristiano'yla aramızda herhangi bir sorun yok, bunların hepsi basının çıkardığı söylentiler. Onunla rekabet etmedim
veya ona karşı savaşmadım. Aramızda sadece saygı ilişkisi var, kızgınlık yok."
ifadelerini kullandı. Barcelona'lı yıldız, Ronaldo'ya saygı duysa da Ballon d'Or'u takım arkadaşlarından
birisinin kazanmasını istediğini söyleyerek sözlerine "Ama eğer Ballon d'Or'u ben
alamazsam Xavi veya Andres Iniesta'nın almasını isterim. Ronaldo, Iker Casillas
gibi muhteşem bir oyuncu fakat takım arkadaşlarım önce gelir." ifadeleriyle devam
etti. Messi, UEFA'nın Avrupa'daki En İyi Futbolcu ödülünün Ronaldo ve Iniesta'yla
birlikte üç finalistinden birisi olmuştu.