Messi: "Iniesta Ballon d'Or'u hak ediyor"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Messi: "Iniesta Ballon d'Or'u hak ediyor"
Real Betis karşılaşmasında attığı gollerle Gerd Müller'in rekorunu kıran Lionel Messi, Ballon d'Or ödülünü takım arkadaşı Andres Iniesta'nın alması gerektiğini söyledi. Betis kalesine iki gol bırakan Arjantinli, gol sayısını 86'ya çıkararak, Müller'in 85 gollük rekorunu da kırmayı başarmış oldu.

25 yaşındaki oyunucu, "Ödülü Iniesta kazanırsa üzülmem. Takımın bu kadar iyi olmasında en çok onun oyunu ortaya çıkıyor. Bu sebeple de ödülü hak ediyor." dedi.

Yıldız golcünün bu maçta attığı ikinci gol bir rekor olduğu kadar, aynı zamanda üç puanı getiren gol olarak tarihe geçti. Maçın ikinci yarısında oldukça durgun bir görüntü sergileyen Barcelona, Betis'in iyi oyunu karşısında güçlükle 2-1 galip geldi.

Barcelona'nın gol makinesi, "Gerd Müller'in rekorunu kırmış olmak tabii ki harika bir duygu, ama asıl önemli olan Madrid'le aramızdaki puan farkının kapanmamış olması. Betis bu sene ligde çok iyi gidiyor ve çok zorlu bir deplasmana geldik. Galip gelmek bizim için çok önemliydi." şeklinde konuştu.

Yıl sona ermeden, önünde dört maç daha bulunan Lionel Messi'nin rekoru da daha öteye taşıması için oldukça bol fırsatı olacak.

Önümüzdeki maçlarda da gol atmak için çabalayacağını ve takımını zirvede tutmak istediğini belirten rekortmen futbolcu, " Daha çok gol atıp, rekoru kırılması daha zor bir hale getirmek istiyorum." ifadelerini kullandı.

Barcelona, Betis'ten üç puanı alarak, rakibi Real Madrid'le arasındaki 11 puanlık farkı da korumayı başardı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

@Safak
Cevap
0
Görüntüleme
341
@Safak
ismail
Cevap
1
Görüntüleme
446
Kingmortall
  • Kilitli
Cevap
1
Görüntüleme
340
Haydar
Haydar
Cevap
3
Görüntüleme
437
___kaptan___


Üst Alt