.Del Bosque: "Ballon d'Or'u Iniesta kazansın"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
.Del Bosque: "Ballon d'Or'u Iniesta kazansın"
İspanya Milli Takımı'nın teknik direktörü Vicente Del Bosque, 2012'nin Ballon d'Or Ödülünü Andres Iniesta'nın almasını istiyor.

İspanya Milli Takımı'nın Euro 2012 macerasında kilit adam rolü oynayan ve kupayı getiren isimlerden olan yıldız oyuncunun geçtiğimiz sezonki performansından övgüyle bahseden Del Bosque, Messi ve Ronaldo yerine yıldız orta sahanın ödülü hak ettiğini düşünüyor.

AS'a konuşan İspanyol çalıştırıcı, "Umarım ödülü Iniesta kazanır ve umarım bir sürü oy toplar." dedi.

Milli takıma çağırdığı isimlerin sonuna kadar arkasında olduğunu belirten 62 yaşındaki teknik direktör, "Elimizden geldiğince adil seçimler yapmaya çalışıyoruz. Herkesi aynı anda mutlu edemeyiz. İspanya Milli Takımı'ndan bahsettğimizde zor olan şey takıma yeni isim bulmak değil, onları sisteme monte edebilmek." şeklinde konuştu.

Michu, Thiago gibi oyuncuları fark ettiğini ve bu oyuncuların yeteneklerinden şüphe duyulamayacağını söyleyen Bosque, "Bir kısmı klasik yoldan gelip önce genç milli takımlarda oynadılar, Michu ve Benat gibileriyse sonradan parladılar. Elimizde çok fazla sayıda yıldız isim var. Bununla birlikte kupalar kazanaan jenerasyonumuz hala genç ve aktif durumdular. Tek yapmaları gereken başarıya açlıklarını dindirmemek ve hırslarını kaybetmemek." ifadelerini kullandı.

Milli takımla mutlu olduğunu ve oyuncularıyla da gurur duyduğunu belirten tecrübeli teknik patron, İspanya Milli Takımı'nın futbol imajının genç oyunculardan oluşmasını ve bunun da başarı getirmesini büyük bir mutluluk olarak niteledi.

İspanya, Euro 2008, 2012 Dünya Kupası ve Euro 2012'yi ardı ardına kazandı.
 


Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
çok normal. Mourinho Ronaldo diyecek, Pep de Messi.
 
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
messi hak ediyo
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt