Messenger ,Facebook , 3G

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

asnf

Üye
    Konu Sahibi
Messenger ,Facebook , 3G
Merhaba arkadaşlar turkcell e yeni geçiş yaptım genc tarifeli olarak fakat anlamadıgım birşey var. Şimdi telefonum 5800 messengerdan faydalanamıyormuyum. Birde facebook bedava diyor 150 ve üstü yükleyene . Kontor yükledimde orada wap dan falan bahsediyor hengi adresten girecegim ve baglantı olarak wap mı yoksa turkcell internet imi sececegim. ve bedava olan internet hizmetlerinden de aynı sekilde wap üzerinden mi yoksa turkcell internet üzerinden mi baglanacagım. Bilgisi olan ve kullanan arkadaslardan bir yorum bekliyorum. Neyin ne oldugunu yazarsanız sevinirim. Cok teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: ziyaacat

1xhusnux1

Üye
ilk önce Tel. internet ayarlarını yapacan hiç bi ayarla oynama tam bilmiom ama WAP yazıp 2222 ye gönderion

ondan sonra sana msjla düm ayarların gelior sora anlarsın neyi nasıl yapacanı daha sonra hiç bişey yapma internet

gelir bendede 5800 war aynen öyle yaptım ve facebook bedava =) internet bende hemen gelmedi biraz bekle fazla

ayarıyla oynama bence. bu arada ben türkcell wap ile bağlanıom türkcell internet nie olmuo bende bilmiom :D

ilo53

ilo53

Üye
Messenqer ı turkcell msn ayarnı kullancn programı yuklyp. Facebook ztn tum qenç turkcllılre bedawa m.facebook.com sadece turkcll wapı seçcn. Erism noktası. Msn ayarnı almk içn msn yaz 2222gndr. Gelr

1xhusnux1

Üye
msn Bedavamı ?

nese tmm cevabı buldum forumdan

Lacrymosa

Üye
Turkcell ile ilgili olan her şeye WAP ile bağlanmalısınız.

ghost_685

Üye
Msn bedava mı ve nasıL yapacam :S telefonum S5603 :S

Lacrymosa

Üye
Bildiğimiz Messenger bedava değil. Turkcell'in kendi arasındaki başka Turkcell'linin telefonuna mesaj gönderebileceğiniz MSN bedava.

Turkcell Messenger

Turkcell Windows Live Messenger

bbbmustafa

Üye
samsung M5650 TELEFONUMA MSN NASIL YÜKLİCEM ACİL CEVAPLARMISINIZ

asnf

Üye
    Konu Sahibi
waptan baglanırsk o zaman telefon mesgul olmaz mı anlamadım ya :S o zama 3gden baglanmıyoruz normal modem den baglanıyoruz. 3g li telefonumuz neden var o zaman koskoca turkcellde waptan baglanıyorsak :S

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt