Meslek Lisesi Sınıf Geçme Çok Acil Bakarmısınız !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
HolyCarboy

HolyCarboy

Üye
    Konu Sahibi
Meslek Lisesi Sınıf Geçme Çok Acil Bakarmısınız !
Arkadaslar Lise 3 Meslek Lisesinde Okumaktayım Busene 3 tane zayıfım gelmekte Dil Anlatım Edebiyat ve Matematik yalnız ortalamam 2.72 Çıkıor Bi notlara sizde bakın istedim geçiyormuyum kalıyormuyum çok acil Bilgilendirecek Birisi Lütfen yardım etsin. :ağlarım: [/IMG]

Beden:2 Ders
Dil anlatım:2 Ders
Din:1 ders
ENDÜSTRİYEL KONTROL ARIZA:4 DERS
FELSEFE:2 DERS
PANO TASARIM VE MONTAJI:10 DERS
SEÇMELİ DEMOKRASİ:1DERS
SEÇMELİ MATEMATİK:2 DERS
TC İNKLAP TARİHİ:2 DERS
TÜR EDEBİYATI:3 DERS
YABANCI DİL:2 DERS
ZAYIF AKIM TESİSLERİ VE ELEKTRİK:8 DERS
Yardımlarınızı bekliyorum :(

Enes

Enes

Üye
Dil anlatım zaten baraj ders geçemezsin ki şu an :hmmm

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
ortalamanı düzgün hesapladığından emin misin ilk dönem notları da etkili sınıf geçme hesaplanırken

Enes

Enes

Üye
ortalamanı düzgün hesapladığından emin misin ilk dönem notları da etkili sınıf geçme hesaplanırken

ikinci dönem daha önemli değil mi ilk dönem 5 olan bir ders ikinci dönem 1 olsa kalıyorsun ama ilk dönem 1 ikinci dönem 2 olsa bile geçebiliyorsun. dil ve anlatımı kurtarma sınavlarında verirse eğer 2 ders alttan gelir onları da verir zamanla

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
ikinci dönem daha önemli değil mi ilk dönem 5 olan bir ders ikinci dönem 1 olsa kalıyorsun ama ilk dönem 1 ikinci dönem 2 olsa bile geçebiliyorsun. dil ve anlatımı kurtarma sınavlarında verirse eğer 2 ders alttan gelir onları da verir zamanla

o anlamda söylemedim sınıf geçmeyi hesaplamak için kredi hesaplanır minimum 102 olması gerekir kredinin kredi hesaplarken örneğin ilk dönem 2 ikinci dönem 3 bunlar toplanıyo 5 ikiye bölünüyo 2,5 3'e yuvarlanıp o dersin ders saatiyle çarpılıyo böyle hesaplanıp toplanıyo ve haftalık kaç saat görüyolarsa o kadar ders saatine bölünüyo böylece ortalama çıkıyo :oke:

- - - Eklendi - - -

ikinci dönem tabi daha önemli ama ortalaması tutuyosa sorumsuz geçer

Enes

Enes

Üye

o anlamda söylemedim sınıf geçmeyi hesaplamak için kredi hesaplanır minimum 102 olması gerekir kredinin kredi hesaplarken örneğin ilk dönem 2 ikinci dönem 3 bunlar toplanıyo 5 ikiye bölünüyo 2,5 3'e yuvarlanıp o dersin ders saatiyle çarpılıyo böyle hesaplanıp toplanıyo ve haftalık kaç saat görüyolarsa o kadar ders saatine bölünüyo böylece ortalama çıkıyo :oke:

- - - Eklendi - - -

ikinci dönem tabi daha önemli ama ortalaması tutuyosa sorumsuz geçer

evet söylediğini biliyorum farklı şeylerden bahsetmişiz :) ama bu kardeşimizin şu an dil ve anlatım sıkıntısı var :)

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
evet söylediğini biliyorum farklı şeylerden bahsetmişiz :) ama bu kardeşimizin şu an dil ve anlatım sıkıntısı var :)

yanlış hesapladı büyük ihtimal çünkü resimde sadece 2. dönem notları var eğer ortalaması tutuyosa sorumlu geçebilir dil ve anlatımdan

- - - Eklendi - - -

ama eninde sonunda sınava girmesi lazım tabi

Enes

Enes

Üye

yanlış hesapladı büyük ihtimal çünkü resimde sadece 2. dönem notları var eğer ortalaması tutuyosa sorumlu geçebilir dil ve anlatımdan

- - - Eklendi - - -

ama eninde sonunda sınava girmesi lazım tabi
konuyla sürekli oynuyor bi resim ekliyor bi siliyor bi yazı ekliyor siliyor baya sıkıntılı galiba :D

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
konuyla sürekli oynuyor bi resim ekliyor bi siliyor bi yazı ekliyor siliyor baya sıkıntılı galiba :D

harbiden :D

@lordpis57 zaten yarın karne vercekler karnende yazar sorumlu geçti, geçemedi, doğrudan geçti gibi kasma bu kadar :oke:

HolyCarboy

HolyCarboy

Üye
    Konu Sahibi
Resimi yalnis koymusdum düzelttim e okul resmini koyamaktayim bulank duruor ortalamam tutmakta fakat dil anlatim zayif matematik ve edebiyat ile dil anlatimdanmi sorumlu geçicem sade dierlerini vermek zorundamiyim ?
dil anlatım zaten baraj ders geçemezsin ki şu an :hmmm

- - - Eklendi - - -

harbiden :D

@lordpis57 zaten yarın karne vercekler karnende yazar sorumlu geçti, geçemedi, doğrudan geçti gibi kasma bu kadar :oke:
ÇOK KASTIM AYNEN ^^resimleri bi kaç kere yalnıs ekledim şuanda normalleri ekledim benm bu dönem sadece dil anlatımmı sorumlu gelecek şidmi yanında gelen dersleride vermek zorundamıyım yoksa üstad ?

Enes

Enes

Üye
Resimi yalnis koymusdum düzelttim e okul resmini koyamaktayim bulank duruor ortalamam tutmakta fakat dil anlatim zayif matematik ve edebiyat ile dil anlatimdanmi sorumlu geçicem sade dierlerini vermek zorundamiyim ?

- - - Eklendi - - -

ÇOK KASTIM AYNEN ^^resimleri bi kaç kere yalnıs ekledim şuanda normalleri ekledim benm bu dönem sadece dil anlatımmı sorumlu gelecek şidmi yanında gelen dersleride vermek zorundamıyım yoksa üstad ?

hiç dersin kalmamalı mezun olabilmen için ben böyle biliyorum, ama ortalama ile geçtiğinde de zaten dersler sıkıntı oluşturmaz ortalama tamamsa rahatsın :D

HolyCarboy

HolyCarboy

Üye
    Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

Suanda ilk dönem notları ile fotoğrafı güncelledim kardesim resmi göremiyorsan tam boyuta tıklarsan dersler ve notlar daha belirgin olur

- - - Eklendi - - -

hiç dersin kalmamalı mezun olabilmen için ben böyle biliyorum, ama ortalama ile geçtiğinde de zaten dersler sıkıntı oluşturmaz ortalama tamamsa rahatsın :D
Mezun olanakadar vermem gerektiğini biliyorum dersleri benm tek sıkıntım şuanda Karnede Sınıf tekrarı yazmasından korkuyorum :hmmm bir çok sitede hesapladım hemen hemen aynı sonucları almaktayım ve dil anlatımın yanında gelen dersler ortalama tutu için silinecekmi yoksa onlardamı sorumlu kalıcak ?

Enes

Enes

Üye
mesela benim de böyle bi durum olmuştu bir tane dersten kaldım ama ortalama ile geçtiğimde dersten sorumlu kalmadım, ama dil anlatım ve yanında bi ders zayıf getirmediğim için bi tahminde bulunamıyorum bu durum için

HolyCarboy

HolyCarboy

Üye
    Konu Sahibi
mesela benim de böyle bi durum olmuştu bir tane dersten kaldım ama ortalama ile geçtiğimde dersten sorumlu kalmadım, ama dil anlatım ve yanında bi ders zayıf getirmediğim için bi tahminde bulunamıyorum bu durum için
Kardeşim Çok saol bilgilendirdiğin için büyük gün geldi ve sonunda gördük :) sorumlu geçtim sadece dil anlatımı vericem dierleri silindi teşekkürler :yuru

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt