sakına sakın 5800 alma çok pişman olursun dokunmatik çok kötü hem telefon yavaş. Sahibinden güzel bir c6-01 bulabilirsen al kardelim şu an ondan yazıyorum çok rahat hem de kaliteli
sakına sakın 5800 alma çok pişman olursun dokunmatik çok kötü hem telefon yavaş. Sahibinden güzel bir c6-01 bulabilirsen al kardelim şu an ondan yazıyorum çok rahat hem de kaliteli
kusura bakmayın da herkes kendi kullandığı telefonu yazmış neden yav 5800 güzel cihaz da el insaf o dokunmatikle mesaj mi yazılır.. Kapasitif ekranlı telefon alacaksın öncelikle.. bence enaz 4 ınc ekranlı bir telefon almalısin.. Ayrıca nokia lumia serisi cihazların klavyesi bir harika yazdığın kelimeyi geç ondan sonra yazacağın kelimeyi bile tahmin ediyor tecrübe konuşuyor burda. Ayrıca htc'nin t9 klavyesi mükemmel cihazın arayüzü de tüm Android'lerden iyi nokia alırım dersen 603ten sasma fiyat performans olarak çok iyi 2.el bulursan.. Daha da merak ettiğin birşey varsa buyur
dostum bir hafta bekle lumia 620 nin ikinci elleri düşmeye başlar alırsın 500 550 tl ye ama bir hafta bekleyemem dersen xperia neo v mesaj yazmada iyidir adamlar iphone un klavyesini olduğu gibi neo v ye yapıştırmışlardı. Ama tabi ki de lumia 620 daha iyidir 620 nin ikinci elini beklemeni tavsiye ederim.