Mesajlarada Tesekkur et butonu eklensin...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fnldstntn

Üye
    Konu Sahibi
Mesajlarada Tesekkur et butonu eklensin...
Mesajlardada teskkur et butonu olsa iyi olur bence...Mesela sorulan bir sorunun cozumunu yazan kisiye tesekkur edebilmesi icn guzel bir yontem....:bye2::bye2::bye2::aman2:

• Beğen
Tepkiler: Burak

Revengeful

Emekli Yönetici
Ben bu öneriye kesinlikle karşıyım. Çünkü kötüye kullanılacağı kesin.

Burak

Üye
eğerki kişinin yorumunu beğenirsen,
alıntı yap ve ''+1 :oke:'' yaz.

ben öyle yapıyorum genelde :hmmm

yeniliklere açığız olabilir neden olmasın :D

Love Prince

Love Prince

Üye
bende karşıyım, suistimal edilebilir

gaffarson

gaffarson

Üye
suistimalden kasıt tam olarak nedir ?

konu açmadan bir kişi bir çok teşekkür alabilir anlamındaysa bence ne fark eder ki ?

Aslında evet bence de olabilmeli her mesaj altında teşekkür kısmı, belki konuyu beğenmedim ama aradaki bir yorumu çok beğendim. Ben teşekkür doldukça sayfa kirliliği olabilir diye uygulanmadığını düşündüm önce ama zaten teşekkür edenlerin adı sıralanmadığından tek tek sayfa kirliliği söz konusu olmaz aslında.

Hatta sırf beğendiğim bir yorumu onayladığımı gösterebilmek için alıntı yapıp altına "katılıyorum" , " :oke: " ... vb şeyler yazıp yeniden mesaj yazmak daha da kirletiyor gibime de geliyor artı boş yere ekstra dünyanın mesajı da doluyor sayfalar ve konular.

Ancak şimdi şu da var ki yeni bir özellik eklemekten bahsetmiyoruz :D zaten herkesin bildiği birşey ve özellikle site hazırlanırken düşünülemeyecek bir husus değil teşekkür kısmı. Bu şekilde uygulandığına göre bir takım sıkıntıları oluyor ve bu sistem daha makul görünmüş ki bence bu şekilde uygulama. Elbet vardır bir sebebi.

ama kişisel fikrim olarak evet başta belirttiğim gibi aradan bir yorum, açıklama, herhangi bir cümleyi beğendiği belirtebilmek için illa sözyleyecek bir seyim de yoksa konuyla ilgili alıntı yapmak yerine sadece o yorumu begenebilmek isterdim.

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
mesajlara buton konursa begenirsem basarim begenmezsem zaten gecerim.buton olmazsa ve begenirsem icimden tskr eder gecerim :gul:

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Olabilir,en azından tartışılabilir.

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Yoruma, konuda teşekkür ederiz.Faydalı bir yorum gelmiş ise bunu konuda belirtir üyemize 'sağol,teşekkürler vb' ifadelerde bulunuruz.
Aksi olursa,yine bir kötüye kullanım olacaktır,yeni hesaplar açılacaktır,üyelerimiz bu sefer teşekkür yarışına girecekelrdir.

arslansem

arslansem

Üye
Bana biraz gereksiz gibi geldi.Konu açana teşekkür etmek yeterli sanırım :hmmm
Bu fikirde facebook icadı sanırım :)

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
herkez teşekkür yağmuruna boğulur kesin aaa:aha: bana teşekkür etmiş bende ona teşekkür edeyim:tşk:

Revengeful

Emekli Yönetici
Suanki sistem en iyisi

celibar

celibar

Üye
bir kısım kişiler teşekkür almak için gereksiz yorumlar yapacaktır.bir de konu açmadan çok yorum yazmaya odaklanılacaktır.

Burak

Üye
konu sahibi anket açarsan daha iyi bir oylama olacağını düşünüyorum :)

Atakan

Atakan

Üye
Konulara teşekkür butonu yeterli. İlerde Special Thanks butonu ekleriz belki :ehe

Revengeful

Emekli Yönetici
İlla Cok isteniyorsada profil bilgilerinde gözükmeyecek, sadece o konudaki mesajında kaç teşekkür aldığı temsili bir sekilde gösterilebilir. Fakat bilgilerde olmama şartı ile .. Yoksa kötüye kullanılır..

Umarım anlatabilmisimdir :D

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Yoruma teşekkür edilmemesi taraftarıyım kesinlikle ...
Fake üyelikler, çirkin görünüş, suistimal, amatörlük vs vs de istemememin sebepleri...

Ama yoruma oy verme sistemi düşünülebilir Portalımızdaki gibi :oke:

OğuzcanAbi

Üye
yaa
teşkür bu kadar önemli mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt