Mesajlar tekrar tekrar geliyor !!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
erkanaymak

erkanaymak

Üye
    Konu Sahibi
Mesajlar tekrar tekrar geliyor !!
arkadaşlar bir mesaj on kere felan tekrar geliyor bana gün için de sorun telefonla mı ilgilidir telefonum samsung star s 5233A bir de telefondaki sms hafızası hemen doluyor elli mesaj gelmeden bu kadar az mı bu telefonlarda sms hafızası

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Sorun Belki operatördendir. Bi de operatörünün bölümüne yaz.

erkanaymak

erkanaymak

Üye
    Konu Sahibi
orayada yazdım zaten cevap bekliyorum sabah uyanıyorum bi sürü mesaj bazen gece mesajların sesine uyanıyorum felan :ah

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
erkanaymak

erkanaymak

Üye
    Konu Sahibi
inşallah bir çözüm bulup rahatlayacağım en son hiç üşenmeden yeni hat alacağım artık :)

erdemanil06

erdemanil06

Üye
Sorun telde banada oluyodu tahminim olarak cozumu su gelen mesaji hemen okican sonra gelmiya ben bole cozdum banada 1 mesaj 1 gunde 90 kere geliyodu ben bole cözdum

buket2

buket2

Üye
evet samsungların nedense telefon hafızası çok yetersız. ne doğru düzgün resim müzik yükleyebildim telefonuma ne de mesajlarımı saklayabildim. üstelik mp3 özelliği olan bir telefondu. bu kadar kıt hafızası olması gerçekten çok saçma. azıcık dosya varken içinde ne zaman resim çekmeye kalksam bellek yetersız dosya silin ikazı çıkıp duruyordu.

erkanaymak

erkanaymak

Üye
    Konu Sahibi
Sorun telde banada oluyodu tahminim olarak cozumu su gelen mesaji hemen okican sonra gelmiya ben bole cozdum banada 1 mesaj 1 gunde 90 kere geliyodu ben bole cözdum

Deneyeyim bakalım :)

----------Eklendi @ 19:00:34 ---------- Yazıldı @ 19:00:06 ----------

evet samsungların nedense telefon hafızası çok yetersız. ne doğru düzgün resim müzik yükleyebildim telefonuma ne de mesajlarımı saklayabildim. üstelik mp3 özelliği olan bir telefondu. bu kadar kıt hafızası olması gerçekten çok saçma. azıcık dosya varken içinde ne zaman resim çekmeye kalksam bellek yetersız dosya silin ikazı çıkıp duruyordu.

Alıştık artık bu telefonların hafızasına :) samsung ne kadar şikayet etsemde hastalık bende :D

ververver

Üye
bendede samsung s5233a war banada geip duruyor aynı mesaj sorun ne bilmiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt