mesaj göstergesi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

asigsasi

asigsasi

Üye

engin hocam şöyle düşün sana mesaj attım sen göster dedin mesajı okudun sonra kırmızıya bastım ya da seçeneklerden çıkış dedin veya menü tuşuna basılı tuttun başka bir programa geçiş yaptın ama mesajı okudun ve hala üst barda yeni mesaj işareti duruyor gitmiyor. Yani yeni mesaj gelmiş gibi duruyor mesajı okuduğun halde hani servis mesajlarında olur ya mesaja tıklamadan yeni mesaj simgesi gitmez aynı öyle bilmem doğru anlamışmıyım arkadaşın derdini galiba derdi bu. Kendim anlatabildimmi onuda bilmiyorum ama özcan kardeş anladı demek istediğimi :)

fakat tüm mesajları sildim ve sim mesajları da boş dediği halde ben onun için resim koydum

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye

fakat tüm mesajları sildim ve sim mesajları da boş dediği halde ben onun için resim koydum

anladım dostum senin dediğin son aylarda sürekli mesajların gitmeme durumu hep konular açılıyordu son zamanlarda

asigsasi

asigsasi

Üye
evet dostum şebekelerde sorun olabiliyor

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici

engin hocam şöyle düşün sana mesaj attım sen göster dedin mesajı okudun sonra kırmızıya bastım ya da seçeneklerden çıkış dedin veya menü tuşuna basılı tuttun başka bir programa geçiş yaptın ama mesajı okudun ve hala üst barda yeni mesaj işareti duruyor gitmiyor. Yani yeni mesaj gelmiş gibi duruyor mesajı okuduğun halde hani servis mesajlarında olur ya mesaja tıklamadan yeni mesaj simgesi gitmez aynı öyle bilmem doğru anlamışmıyım arkadaşın derdini galiba derdi bu. Kendim anlatabildimmi onuda bilmiyorum ama özcan kardeş anladı demek istediğimi :)

Aynı durum başıma geldiğinden anlıyorum :)) Oturumlardan okuyunca okunmamış sayabiliyordu benim de :) Sorunun çözümüne pek takılmadım. Arada sırada yapıyordu, geçen hafta da flash attığım için de net bir tavsiyede bulunamıyorum. MobileCleaner ile temizlik ve telefona reset atmak çözüm olabilir.
Mobile Cleaner ın signed versiyonunu http://www.maxicep.com/symbian-3-si...-junk-files-signed-s-3-anna-belle-673747.html konusundan deneyebilirsiniz ;)

- - - Eklendi - - -

evet dostum şebekelerde sorun olabiliyor

O giden mesaj sorununa şebekeden ziyade Microsoft Apps sebep olabiliyor ;)

uğur e

uğur e

Üye
    Konu Sahibi

:d aynen öyle kardeşim biktm ya soğdum valla bu telden.

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
:d aynen öyle kardeşim biktm ya soğdum valla bu telden.

Soğumana gerek yok en kötü ihtimal bi flash atarsın kurtulursun :)

Flash atmayı bilmiyorsan http://www.maxicep.com/modifikasyon...im-rm-718-uzerinden-anlatilmistir-582808.html bu konuda güzelce açıklanmış. Önce dosya yöneticisinden yedeklemelerini yaparsın sonra hafıza kartını çıkartıp konudaki bir flash atarsın sonra yine dosya yöneticisinden geri yükleme yaparsın çiçek gibi olur cihazın :))

uğur e

uğur e

Üye
    Konu Sahibi

Soğumana gerek yok en kötü ihtimal bi flash atarsın kurtulursun :)

Flash atmayı bilmiyorsan http://www.maxicep.com/modifikasyon...im-rm-718-uzerinden-anlatilmistir-582808.html bu konuda güzelce açıklanmış. Önce dosya yöneticisinden yedeklemelerini yaparsın sonra hafıza kartını çıkartıp konudaki bir flash atarsın sonra yine dosya yöneticisinden geri yükleme yaparsın çiçek gibi olur cihazın :))

zaten o mesajı yazdktan snra hemen flash atmaya koyuldum şu anlık bı sıkıntı yok yardımcı olan arkadaşlara ayrı ayrı teşekkür ettim.

asigsasi

asigsasi

Üye
aslında bazen ufacık sorunlar bile gözden kaçabiliyor

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
dostm mum sms kullaniyosan proya gir gelen kutusuna bi bak mumsms prosunun icinden bak. Cikarkende izleyiciyi kapat

PYTHONs

Üye
format at

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt