Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
engin hocam şöyle düşün sana mesaj attım sen göster dedin mesajı okudun sonra kırmızıya bastım ya da seçeneklerden çıkış dedin veya menü tuşuna basılı tuttun başka bir programa geçiş yaptın ama mesajı okudun ve hala üst barda yeni mesaj işareti duruyor gitmiyor. Yani yeni mesaj gelmiş gibi duruyor mesajı okuduğun halde hani servis mesajlarında olur ya mesaja tıklamadan yeni mesaj simgesi gitmez aynı öyle bilmem doğru anlamışmıyım arkadaşın derdini galiba derdi bu. Kendim anlatabildimmi onuda bilmiyorum ama özcan kardeş anladı demek istediğimi
engin hocam şöyle düşün sana mesaj attım sen göster dedin mesajı okudun sonra kırmızıya bastım ya da seçeneklerden çıkış dedin veya menü tuşuna basılı tuttun başka bir programa geçiş yaptın ama mesajı okudun ve hala üst barda yeni mesaj işareti duruyor gitmiyor. Yani yeni mesaj gelmiş gibi duruyor mesajı okuduğun halde hani servis mesajlarında olur ya mesaja tıklamadan yeni mesaj simgesi gitmez aynı öyle bilmem doğru anlamışmıyım arkadaşın derdini galiba derdi bu. Kendim anlatabildimmi onuda bilmiyorum ama özcan kardeş anladı demek istediğimi
Aynı durum başıma geldiğinden anlıyorum ) Oturumlardan okuyunca okunmamış sayabiliyordu benim de Sorunun çözümüne pek takılmadım. Arada sırada yapıyordu, geçen hafta da flash attığım için de net bir tavsiyede bulunamıyorum. MobileCleaner ile temizlik ve telefona reset atmak çözüm olabilir.
Mobile Cleaner ın signed versiyonunu http://www.maxicep.com/symbian-3-si...-junk-files-signed-s-3-anna-belle-673747.html konusundan deneyebilirsiniz