mesaj göstergesi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
uğur e

uğur e

Üye
    Konu Sahibi
mesaj göstergesi
s.a dostlar bu 3 gündr telefnda bı sorun var mesaj ikonu ekrandan gtmyor gelen kutusunu sildğmde kayboluyor fakat msaj geldğnde okuduğum halde orda yine mesaj göstergesi gtmyor nasl halledeblrm bunu?

yunuq58

yunuq58

Üye
format

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
sim hafızan dolmuştur veya email tarzı mesajlar gelıyor olabilir

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Oturum olarak kullanıyorsan mesaja bak sen cevap attıktan sonra hala üstteki gelen mesajın yanında sarı zarf duruyorsa o mesaja tıkla banada oluyor bazen kapatıp açınca düzeliyor mesajları oturum değilde klasör olarak kullanırsan hiç olmaz.

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
uğur e

uğur e

Üye
    Konu Sahibi
sarı zarf dğl sebekenın yanında msj sımgesı var gtmyor dedıklerınizi yaptm ama hala aynı sıkıntı dvam edıyor

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
sim mesajların doludur kontrol ettin mi?

asigsasi

asigsasi

Üye
gönderdiğin bir mesaj gitmemiş olabilir klasörleri gör dedikten sonra giden kutusuna bak

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Aynen sim mesajlarına bak

uğur e

uğur e

Üye
    Konu Sahibi
sim msjları bos arkadaşlar!

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
gelen mesaj simgesi gibimi bu simge?

asigsasi

asigsasi

Üye
benim dediğim yöntemi denedin mi

uğur e

uğur e

Üye
    Konu Sahibi
evet engin o simgeden.gıden kutusu falan malan hepsi boş gelen kutusuna bı msj gelıyo sımge dahada gtmyor

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Gelen mesajlara tekrar girip okunmamış görünen mesajı okursan gider. Geçen gün bende de olmuştu. Çok mesaj tutuyorsan o yüzden de takılıyor olabilir.
Gelen kutusunda mesajlarını sırala-mesaj türü dersen okunmamış mesajın varsa daha rahat bulabilirsin ;)

asigsasi

asigsasi

Üye

bunu mu demek istiyorsun

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
neymiş çözemedik.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
[ENGİN];5102128' Alıntı:
neymiş çözemedik.

engin hocam şöyle düşün sana mesaj attım sen göster dedin mesajı okudun sonra kırmızıya bastım ya da seçeneklerden çıkış dedin veya menü tuşuna basılı tuttun başka bir programa geçiş yaptın ama mesajı okudun ve hala üst barda yeni mesaj işareti duruyor gitmiyor. Yani yeni mesaj gelmiş gibi duruyor mesajı okuduğun halde hani servis mesajlarında olur ya mesaja tıklamadan yeni mesaj simgesi gitmez aynı öyle bilmem doğru anlamışmıyım arkadaşın derdini galiba derdi bu. Kendim anlatabildimmi onuda bilmiyorum ama özcan kardeş anladı demek istediğimi :)

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
anladım bende öyle çok yapıyorum ama bende öyle bir sorun oluşmuyor enteresan bir durum

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
evet kapatıp açınca düzeliyor bazen gıcıklaşabiliyor ama.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt