minoo Üye Evet bak ben diyorum. Güvenin bana Uyduda dil seçeneği var. İster dublajlı, ister orjinal şekilde izlenebiliyor.
Evet bak ben diyorum. Güvenin bana Uyduda dil seçeneği var. İster dublajlı, ister orjinal şekilde izlenebiliyor.
ismail Üye minoo' Alıntı: Evet bak ben diyorum. Güvenin bana Uyduda dil seçeneği var. İster dublajlı, ister orjinal şekilde izlenebiliyor. Genişletmek için tıkla ... Artık orjinal izlemeye çalışcam bişeyler anlamaya çalışcam tabi 2 aysonra falan
minoo' Alıntı: Evet bak ben diyorum. Güvenin bana Uyduda dil seçeneği var. İster dublajlı, ister orjinal şekilde izlenebiliyor. Genişletmek için tıkla ... Artık orjinal izlemeye çalışcam bişeyler anlamaya çalışcam tabi 2 aysonra falan
Revengeful Emekli Yönetici Furkan Emekli' Alıntı: Yabancı filmleri türkçe alt yazılı seyretmek daha güzel oluyor bence Genişletmek için tıkla ... Ben filmleri ingilizce dilinde altyazı olmadan izlemeyi tercih ediyorum. Daha iyi.. Gerekirse ingilizce altyazılı
Furkan Emekli' Alıntı: Yabancı filmleri türkçe alt yazılı seyretmek daha güzel oluyor bence Genişletmek için tıkla ... Ben filmleri ingilizce dilinde altyazı olmadan izlemeyi tercih ediyorum. Daha iyi.. Gerekirse ingilizce altyazılı