Meriç Nehrinde Pirana ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
Meriç Nehrinde Pirana ?
Belki göreniniz olmuştur Meriç Nehri'nde pirana yakalamış bir balıkçı orda onun ne işi var dondurup bilim adamlarına göndermişler galiba marmara üniversitesi su ürünleri fakültesi incelemiş sonra dondurmuşlar diş yapısını aynı insanlarınkine benziyor acaba başka varmıdır ? :hmmm

Bu arada aklıma pirana filmi geldi :D

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
daha önce hiç duymadım kaynak varmı?

jackalmami

jackalmami

Üye
meriç nehrinde yüzen var mıdır acaba :hmmm
bence; vardır. Varsa neden pirana katliamı duymadık? Acaba pirananında mı zararsızları var? :hmmm:hmmm:hmmm

nokia_belle

nokia_belle

Üye
Akarsuda pirananın işi ne:d:
Buda van gölü canavarı gibi büyük çıkış bekleyen birilerinden olsa gerek:kop:
Oda birşey mi ben,aşağı derede tatlı su yunus balığı gördüm de,bir patlama olur diye kimseye demedim:aha:

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
Şuan mobilim kaynak atacam zaten ilk defa yakalanmış resmi falan vardı birinin attığı düşünülüyor zaten.

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
satın alıp atmıştırlar :d:

15097

15097

Üye
Oda birşey mi ben,aşağı derede tatlı su yunus balığı gördüm de,bir patlama olur diye kimseye demedim:aha:
Bize dedin :aha:

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi

aç biraz gazete oku;)

karayel90

karayel90

Üye
O suda pirananın yaşaması imkansız suyun sıcaklığı en az 15° olmalı yaşamaları için meriçin suyu yazın bile çok soğuk

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Birisi haber yapmak için atmıştır onu...

• Beğen
Tepkiler: nokia_belle
clawiss

clawiss

Üye
çok zor :)

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
buyrun inanmayan kaynak isteyen arkadaşlar google amcaya sorarsanız daha bir sürü var zaten hepsini atmama gerek yok birkaç tane atıyorum daha fazlasınıda bulabilirsiniz. Buyrun kaynaklar..

postada ve bazı kaynaklarda 2. bir pirananın daha yakalandığını söylüyor ayrıca haberlerede çıkmıştı ;)[/B][/SIZE][/COLOR][/FONT]

larten123

larten123

Üye
:hmmm

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
Muhtemelen birinin attığı düşünülüyor 2.sine de rastlanmış ama soğuk suda yaşamadıkları ve hava sıcaklıkları düştüğü zaman ölecekleri söyleniyor.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

15097

15097

Üye

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
evet şimdide iznikte yakalanmış noluyor :hmmm

eZeL634

eZeL634

Üye
O suda pirananın yaşaması imkansız suyun sıcaklığı en az 15° olmalı yaşamaları için meriçin suyu yazın bile çok soğuk

yasayabılır pıranha ıcın farketmez sıcaklık cok asırı soguk olmadıgı surece

- - - Eklendi - - -

Pıranhalar ınsanlara saldırmazlar durduk yere 5 yıldır pıranha besleyıcısı ve Türkıye nın 1 numaralı uretıcısını tanıdıgımdan bılıyorum. Ancak elıne alıp zorla ısırtmaya calıstıgında ısırır. Su ana kadar ınsanı oldurdugu gorulmemıstır sadece yaralama vardır kı orası da amazonda suruler halındeler burda bır ıkı tane bulunması sorun cıkarmaz cunku suru balıklarıdır.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
Amazondakiler haliyle daha vahşi oluyor.

- - - Eklendi - - -

Amazondakiler haliyle daha vahşi oluyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...