sende ben olsam sevdiğimi alırdım demişsinöyle ama madem zaten o kdar parayı gözden çıkarmış sevdiğinin iyisini alsın demi
![]()

İp 6 çıkana kadarYok ben o yorumumdan vazgeçtim. Madem o kadar beklemiş, iphone 6'yı görsün diyorum.![]()

6 S i bekle bari![]()

İp 6 çıkana kadar![]()

Aklına yatanı al beklemeyle olmuyor![]()
Ben daha ip5 tam kararsız kalırken bide önüme 6 çıktı iyimiiPhone 6 aklına yatar.![]()

1 yıl beklemişsin biraz daha bekleyemez misin?![]()

İphone 5 tabikide nedenini sorarsan Şimdi S5 Çıktığı İçin Samsung Galaxy S4'ü Hemen Unutacak (Şahsen S3'te Gördük Kitkat Güncellemesini Almadı) Yani Samsung Yeni Model Çıkardığı Gibi Bir Öncekini Unutuyor , Ama Apple Öle YapmıyorMerhaba maxicep ailesi , yaklaşık 1 senedir iphone 5 alıp almama konusunda kararsız kalıyorum, şuan samsung s4 kullanıyorum memnunmuyum evet ama gönlüm hep ip5'de kaldı çoğu kez telefoncu olan arkadaşıma gidip inceledim telefonu artık ezbere biliyorum telefonun huyunu suyunu diye bilirim, ama korkularım var s4'dende vazgeçemiyorum, Telefonda kullandığım uygulamalar belli whatsapp, facebook, twitter, line. sıklıkla bunları kullanırım. telefonda pek fazla oyun oynamıyorum hatta hiç oynamam da diye bilirim sadece uzun telefon görüşmelerim oluyor o kadar, ip5'den şöyle korkuyorum şarj konusunda beni yarı yolda bırakırmı? s4 şükür hiç bırakmadı beni yarı yolda neyse özetle sizden tavsiye bekliyorum ip5 alıyımı almıyımı her türlü yoruma açığım. Buraya kadar okuduğunuz ve yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim
(Burda Kesinlikle Lafım Androidi Kötülemek Değil Çünkü Google'nin Sadece Nexuslara Güncelleme Verme Zorunluluğu Var Ve Nexuslara Uzun Süre Güncelleme Veriyor , Google Nexus One 2010'da Çıktı Ve 4.1 Jelly Bean'a Kadar Güncelleme Aldı
)
Yani Kısaca İphone 5 derim
Ama Birde İphone 6 Eylülde Çıkacak İphone 6'Yı Beklemen Daha İyi Olur , Çünkü Ekranı Büyücek Birde Safir Ekranlı Çıkacak Deniyor 
Bu gidişle çok beklerim benBekler bekler.![]()
Bu yorumunuz için teşekkür ederim, bakıcam artıkİphone 5 tabikide nedenini sorarsan Şimdi S5 Çıktığı İçin Samsung Galaxy S4'ü Hemen Unutacak (Şahsen S3'te Gördük Kitkat Güncellemesini Almadı) Yani Samsung Yeni Model Çıkardığı Gibi Bir Öncekini Unutuyor , Ama Apple Öle Yapmıyor(Burda Kesinlikle Lafım Androidi Kötülemek Değil Çünkü Google'nin Sadece Nexuslara Güncelleme Verme Zorunluluğu Var Ve Nexuslara Uzun Süre Güncelleme Veriyor , Google Nexus One 2010'da Çıktı Ve 4.1 Jelly Bean'a Kadar Güncelleme Aldı
)
Ama Birde Sen Kullandığın Uygulamalar Belli Demişsin Bu Yüzden O Uygulamalara Göre Telefon Değiştirmene O Kadar Gerek Yok Aslında
Ama İlla Son Sürüm Kullanırım Diyorsan Apple İphone 4'e Bile Hala Destek VermekteYani Kısaca İphone 5 derim
Ama Birde İphone 6 Eylülde Çıkacak İphone 6'Yı Beklemen Daha İyi Olur , Çünkü Ekranı Büyücek Birde Safir Ekranlı Çıkacak Deniyor
![]()
Sabreden dervişBu gidişle çok beklerim ben![]()

Yok artık o kadarda değilÇıkınca bide fiyat düşmesini bekle. Kredi kartıda kalktı evi arabayı satar 4 5 kutu alırsınız artık![]()
Malum iphone fiyatları.

5'den 6tıya geçmek daha karlı olucaktır eminim çünkü biliyorum ayfon hiç fiyat kaybetmiyor kaybetse bile okadar çok değil.Evet ben de ondan dedim, büyük ihtimalle büyük ekranlı bir model gelir. Gelmek zorunda. Şöyle de yapabilirler 5S 5C gibi yine iki model olur biri büyük olur.Yalnız şu da var: S4 iyice ucuzlayacak. iphone 5 kadar değer kaybetmez. 6 alacaksan bile S4den 6ya geçmektense 5den 6ya geçmek daha karlı ya da diğer bir değişle daha az zararlı olabilir.
zekana hayranım bi kişi düşünemedi şuana kadar konudaBoşa para.En iyisi S4 ile devam edin bir kaç ay daha iphone 6 artık kısmetse.