Telefon Tavsiyesi Merhaba yaklaşık 1 senedir kararsız olduğum konu hakkın yardım bekliyorum

Sponsorlu Bağlantılar

İphone 5'mi Samsung s4'mü

• Kullanılan toplam oy
    16
b.k

b.k

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba yaklaşık 1 senedir kararsız olduğum konu hakkın yardım bekliyorum
Merhaba maxicep ailesi , yaklaşık 1 senedir iphone 5 alıp almama konusunda kararsız kalıyorum, şuan samsung s4 kullanıyorum memnunmuyum evet ama gönlüm hep ip5'de kaldı çoğu kez telefoncu olan arkadaşıma gidip inceledim telefonu artık ezbere biliyorum telefonun huyunu suyunu diye bilirim, ama korkularım var s4'dende vazgeçemiyorum, Telefonda kullandığım uygulamalar belli whatsapp, facebook, twitter, line. sıklıkla bunları kullanırım. telefonda pek fazla oyun oynamıyorum hatta hiç oynamam da diye bilirim sadece uzun telefon görüşmelerim oluyor o kadar, ip5'den şöyle korkuyorum şarj konusunda beni yarı yolda bırakırmı? s4 şükür hiç bırakmadı beni yarı yolda neyse özetle sizden tavsiye bekliyorum ip5 alıyımı almıyımı her türlü yoruma açığım. Buraya kadar okuduğunuz ve yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim

MaxipmaN

Üye
iyice incelemişsin o zaman senin kararın daha doğru olurdu benim söyleyebileceğim akıcılık ve güncelleme desteği için iphone 5 ben iphone5 alırdım

• Beğen
Tepkiler: b.k
mehmettech

mehmettech

Üye
I5 al, neden dersen, 2sene sonra s4 suanki galaxy s2 gibi olcak 2.eli 300*400gibi satacaksin ama iphone 5 2sene sonra satsan 900*1200 gibi satarsın, bak ip4s cikali 3 sene oldu 900+fiyatlara satılıyo "genellikle"

• Beğen
b.k

b.k

Üye
    Konu Sahibi
iyice incelemişsin o zaman senin kararın daha doğru olurdu benim söyleyebileceğim akıcılık ve güncelleme desteği için iphone 5 ben iphone5 alırdım

I5 al, neden dersen, 2sene sonra s4 suanki galaxy s2 gibi olcak 2.eli 300*400gibi satacaksin ama iphone 5 2sene sonra satsan 900*1200 gibi satarsın, bak ip4s cikali 3 sene oldu 900+fiyatlara satılıyo "genellikle"

İp5'in ağırlığı var eline aldığın zaman telefon hissini yeratıyor ama işde tek korkum şarj konusu, çoğu kez gittim almak için ama bianda geri vazgeçtim korkumu yenemiyorum bir türlü

mehmettech

mehmettech

Üye
Bi dakka kardeş hemen birey bakıp sana döncedeceğimsarj konusunda sıkıntı yapacağını sanmıyorum, (arastirdim) kesinlikle i5 al

• Beğen
b.k

b.k

Üye
    Konu Sahibi
Sarji 5 saat bile gitmez diyorlar o yuzden korkuyorum. Not: 3gyi hic kullanmiyorum 2g olarak giriyorum internette ben, twitter whatsapp kullandigim icin 3gye ihtiyac duymuyorum pek nette gezmem

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Her telefon gibi günün sonunda şarja takacaksın. 1 günü çıkarır. Ama benim tavsiyem 5 i boşver 5S al. Madem o kadar vereceksin arasında fazla bi fiyat farkı yok yani.

• Beğen
b.k

b.k

Üye
    Konu Sahibi
Her telefon gibi günün sonunda şarja takacaksın. 1 günü çıkarır. Ama benim tavsiyem 5 i boşver 5S al. Madem o kadar vereceksin arasında fazla bi fiyat farkı yok yani.
5s de alabilirm evet, ya normalde s4dude hergun sarja takiyorum bazen gunde 2 kere ama cevrede dolasan laflar 5 saat bile dayanmiyor laflari kafami kurcaliyor

Never Back Down

Never Back Down

Üye
5S kullanıyorum Jail Breaklı Kralım

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Batarya gücü az denilen nexus 5 bile 4.30 5 saat civarı yoğun kullanım süresi veriyo. Günün ortasında takıp ertesi gün akşam taktığımda oluyo. 5 saat bile dayanmıyo falan diye bişey yok ki oyun bile oynamam diyosun. Öyle ara ara net whatsapp falan rahat dayanır merak etme. Ama 5S alabiliyomuşsun 5 e bakma bile.

MaxipmaN

Üye
5s de alabilirm evet, ya normalde s4dude hergun sarja takiyorum bazen gunde 2 kere ama cevrede dolasan laflar 5 saat bile dayanmiyor laflari kafami kurcaliyor
5saat nedir ya şarjdan çekcen bitecek herhalde aralıksız asphalt oynamış onu diyen 5s alabiliyosan 5e dönüp bakma bile

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Onunda batarya süresi çok iyiydi :)

• Beğen
Never Back Down

Never Back Down

Üye
sen bilirsin

• Beğen
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Kardesim 5s alman cok mantikli olur zaten m7nin batarya ya katkisi varmid arastirdim ama g2 de is gorur fazla para vermektense

• Beğen
szqn55

szqn55

Üye
dostum daha geçen hafta ip5 den s4 e geçtim çünkü ip5 in +ları şarj hızlı oluyor ve az harcıyor birde sistem baya hızlı çalışıyor sadelik ve tasarımı şık gibi - leri de ekran boyutunun küçük brde çevrende iphone kullanmayanlarda var müzik resim vs gönderemyorsun blututla birde birçok uygulamama ücretli yani çok bencil diyebilirim s4den vazgeçme eline yakışıyorsa tasarımı çok daha iyi ve yaygın bir işletim sahibi var performans dabirde görüntülü görüşme filan olmuyo 3g ile skypeden flan anca görüşeblyosun

b.k

b.k

Üye
    Konu Sahibi
dostum daha geçen hafta ip5 den s4 e geçtim çünkü ip5 in +ları şarj hızlı oluyor ve az harcıyor birde sistem baya hızlı çalışıyor sadelik ve tasarımı şık gibi - leri de ekran boyutunun küçük brde çevrende iphone kullanmayanlarda var müzik resim vs gönderemyorsun blututla birde birçok uygulamama ücretli yani çok bencil diyebilirim s4den vazgeçme eline yakışıyorsa tasarımı çok daha iyi ve yaygın bir işletim sahibi var performans da
Dediğim gibi pek uygulama meraklisi değilim yani s4de kullandiklarimi ip5dede kullanicam oyle oyun meraklısı değilim, s4düde seviyorum ama 2 ayda bir batarya degistiriyorum şişiyor batarya. Kullanimi rahat dediğin gibi, işte bir şey haline geldi nasıl diyim ip5i 1 senedir istiyorum ama korkumu yenemiyorum yada alıskanlıklarimdan vazgecemiyorum

0MG90

0MG90

Üye
25pp gibi uygulamalarla ücretli uygulama oyunları yükleyebilirsin.
Marketten uygulama ile resim atabilirsin.
Jailbreak yaparak tweak yüklersen bluetoothla müzik atabilirsin. Lütfen bilmeden yanlış yönlendirme yapmayın.Size çin malı vermişler sanırım.
iOs az şarj yiyen işletim sistemi uzun gider madem o kadar taktın al gitsin.

• Beğen

Üst Alt