Telefon Tavsiyesi Merhaba yaklaşık 1 senedir kararsız olduğum konu hakkın yardım bekliyorum

Sponsorlu Bağlantılar

İphone 5'mi Samsung s4'mü

• Kullanılan toplam oy
    16
Symbianize

Symbianize

Üye
İçine hangisi siniyorsa onu al ama iPhone'un şarjı o kadar çabuk bitmiyor. Ben 3 senedir 4S kullanıyorum okula %80 civarı gidiyorum (gece takmayı unutuyorum :D) okulda whatsapptan sevgilimle onla bunla konusuyorum tweet falan atıyorum aradada maxicepe giriyorum eve gelince sarj %40 falan oluyor

not: okul tam 7 buçuk saatAyrıca bataryamda 3 senelik olduğu için performansı bâyâ düştü ilk günki gibi olsa hiç bitmez heralde :D

• Beğen
Tepkiler: 0MG90 ve b.k

b.k

b.k

Üye
    Konu Sahibi
İçine hangisi siniyorsa onu al ama iPhone'un şarjı o kadar çabuk bitmiyor. Ben 3 senedir 4S kullanıyorum okula %80 civarı gidiyorum (gece takmayı unutuyorum :D) okulda whatsapptan sevgilimle onla bunla konusuyorum tweet falan atıyorum aradada maxicepe giriyorum eve gelince sarj %40 falan oluyor

not: okul tam 7 buçuk saatAyrıca bataryamda 3 senelik olduğu için performansı bâyâ düştü ilk günki gibi olsa hiç bitmez heralde :D
Dediğin gibiyse iyi gibi iste bunlaridi duyunca direk alasım geliyor, whatsapp cok şarj yiyen bir uygulama bide twitter

Symbianize

Symbianize

Üye
Yalnız uyarayım 3G kapalıyken böyle benim durum 3G açıkken şarj falan kalmıyo anında eriyor. Bide oyun oynarsan acayip şarj yiyo

szqn55

szqn55

Üye
dostum onları bende biliyorum adam saglıklı kullansın diye soruyorum hem ios7 lerde halen blututla gönderme tweaki çıkmadı sanırsam ios6 dan bahsediyosun 25pp ile adam bilgisayara baglayacak ugraşacak değil ya adnroide hiç benzemiyor
25pp gibi uygulamalarla ücretli uygulama oyunları yükleyebilirsin.
Marketten uygulama ile resim atabilirsin.
Jailbreak yaparak tweak yüklersen bluetoothla müzik atabilirsin. Lütfen bilmeden yanlış yönlendirme yapmayın.Size çin malı vermişler sanırım.
iOs az şarj yiyen işletim sistemi uzun gider madem o kadar taktın al gitsin.
birkere ip5 de batarya şişmişti bende telefon ekranu kasadan acayip çıkmıştı yani oval ekran olmuştu hemen batarya değiştirttim zarar gelmedi ekrana filan

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
İphone 5 :oke:

szqn55

szqn55

Üye
bak dostum iphone al derim şarj konusunda ama 3 ay sonra sıkılırsın artık ondan sonra gelip andoride geri geçsem mi acaba deme :D

Never Back Down

Never Back Down

Üye
Bluetooth kullanabiliyorum iphone 5ste
hiç bir cihaz ayrımı olmadan jail break yardımı ile
eğer bir iphone jbli ise onda hayat var demektir benim açımdan

Türe

Türe

Üye
S4 ten iphone 5 e geçme.

• Beğen
Tepkiler: szqn55
baby_face_

baby_face_

Üye
S4 ile devam etmelisin bence.

• Beğen
Tepkiler: szqn55
Invoke

Invoke

Üye
Olayı doğru anladım sanırım.

-S4 işinizi görüyor.
-iPhone 5 seviyorsunuz.

Değil mi, olay bu?

iPhone 5 aldığınızda o da işinizi görecek. Ekran küçük gelir normalde ama sanırım sizin için sorun değil.
Yani durum çok zor değil. İkisi de aynı sizin için. Madem aynı ben olsam sevdiğimi alırdım.

MaxipmaN

Üye
Bluetooth kullanabiliyorum iphone 5ste
hiç bir cihaz ayrımı olmadan jail break yardımı ile
eğer bir iphone jbli ise onda hayat var demektir benim açımdan
garanti dışı kalır işte sıkıntı olabilir arkadaş için

b.k

b.k

Üye
    Konu Sahibi
ios6 mı kullanıyosun
Olayı doğru anladım sanırım.

-S4 işinizi görüyor.
-iPhone 5 seviyorsunuz.

Değil mi, olay bu?

iPhone 5 aldığınızda o da işinizi görecek. Ekran küçük gelir normalde ama sanırım sizin için sorun değil.
Yani durum çok zor değil. İkisi de aynı sizin için. Madem aynı ben olsam sevdiğimi alırdım.
Ip5 bi tutku gibi birsey 1 senedir inanilmaz istiyorum hatta bugun gittim aldim geri vazgectim

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Normalde istiyosun ama eline aldığındada hevesin geçiyo sanırım :D Boşver öyleyse 5 i 5S al en azından parmak izi falan 5 de görmediğin bişey hevesin kaçmaz yani :D

b.k

b.k

Üye
    Konu Sahibi
Normalde istiyosun ama eline aldığındada hevesin geçiyo sanırım :D Boşver öyleyse 5 i 5S al en azından parmak izi falan 5 de görmediğin bişey hevesin kaçmaz yani :D
Bilmiyorum valla hevesimi kaçiyor yoksa pişman olurum korkusumu var :)

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Şansın varken 5S alki değiştirdiğine değsin.

Üst Alt