merhaba samsung s8300 pc studio proğramı bulamıyor

Sponsorlu Bağlantılar

METEDEMİRKAN

Üye
    Konu Sahibi
merhaba samsung s8300 pc studio proğramı bulamıyor
merhaba sevgili arkadaşlar, ben yurt dışından samsung s8300 aldım şu an aktif kullanıyorum fakat yanında cd ve belgeleri yoktu, bilgisayarıma usb kablosuyla bağlıyorum telefonda bilgisayarı görüyor bilgisayarda yeni donanım bulundu diyor fakat int sitesinden indirdiğim orjinal pc studio proğramı cep telefonunu bulamıyor. bilgisayarda yaılım yüklememi istiyor aynı model başka telefonu takınca proğram hemen algılıyor ve kolayca bağlantı yapıyor sorunuma çözüm bulursanız çok memnun olurum tşk ederim

göktürk77

Üye
bunu cözebilen arkadaşlar varsa insaniyet namına bizimle paylaşabilirmi orjinal koblusuylada görmüyor ne yaptıysam bu sorunu çözemedim hay arkadaş nedir bu başımıza gelen

nurlan555

Üye
aynisi benimde basima geldi.yardiminizii bekliyorum

salihsalih0505

Üye
bendede aynı sorun var

shenohol

Üye
aynı sorun bendede var yokmu yardım edecek

yigittarik

Üye
bende de aynı sorun vardı
Qualcomm driver
bunu indirdim
bluetooth yardımıyla şimdi pc studio buluyor. ama usb bulmuyor.
bilginize

quzu40

Üye
arkadaşlar aynı sorunla boğuşmaktayım bilen birileri varsa baka yöntemleri lütfen paylaşsın

technolohy

Üye
aynı sorun bendede var ya lütfen yardımmm :S:S:S

quzu40

Üye
bi çözüm yolu bilen yokmu

muratogretmen25

Üye
bi çözüm yolu bilen yokmu
valla arkadaşlar bu sorun bende de var. usb den gördüremiyorum. yalnız blooth olayı ile bu iş olyoo ama çok uğraştırıyor. blooth ile bağlarken bilgisayr ile telefonun hangi porttan bağlandığını bilmeniz gerek bunu bilince pc studio bağlantı ayarlarından elle ayarlamay girip cihazın port kısmına o portu yazın. o zaman bir kaç denemden sonra ben bağlanıyorum. ama çok zorlanıyoo tel...
:heyo:

hakan2125

Üye
samsung un sayfasından indirmiştim onu kullanabiliyorum.

balyoz_16

Üye
arkadaşlar telefonu fabrika ayarlarına döndürün tekrar bağlanın bende sorun çözüldü PC Studio gördü

Üst Alt