ksklikaan94
Üye
-
Konu Sahibi
-
kardeş işin zor... ama diyorum ki ya yavaş yavaş yaklaşıp bi seferde açılacaksın yada böyle korkularınla yaşıyacaksın... sakın korkma özgüvenin yok olduğundan değil senin sorunun ya reddedilirsem korkusudur dediğim gibi sadece ''YAP''
Fedakarlığa bakkardeş işin zor... ama diyorum ki ya yavaş yavaş yaklaşıp bi seferde açılacaksın yada böyle korkularınla yaşıyacaksın... sakın korkma özgüvenin yok olduğundan değil senin sorunun ya reddedilirsem korkusudur dediğim gibi sadece ''YAP''
Arkadaş Olarak ekle ilk önce , de ben karşı komşunuzum , samimi ol sonra kendini toplayıp açıl
beni tanıyo zaten yolda flan selam veriyo ama ekleyemiyom:S özgüven yok
daha iyi cvplar lütfen önce yüzyüze konuşacak kadar arkdş olmam lağzım ama nasıl
Yuva yıkma yavrucum günah
Az önce aldığım bilgiye göre sevgilisiyle barışmışayırcam onları napıp edip
Murat kardeşim senin yaşın kaç başın kaç da daha gelmiş burda öneride bulunuyorsan.Bacak kadar boyunla daha hiçbirşey yaşamamıl görmemiş geçirmemişsin.Birde herşeye karışma diyorsun forumda saygılı ol çok saygısız herşeye atlayan bilsen de bilmesen de yorum yapan bir tipsin.Uyarıyorum seni.
çık karşısına açık açık söyle kabul etmessede takmaa sana kızmı yok
ee karşindaki insanlarda aşık degilmi senın kız arkadaşını biri aranızı bozsa ne olur acaba mantıklı düşünBu bir aşk meselesi değer herşeye karışma
----------Eklendi @ 19:43:34 ---------- Yazıldı @ 19:43:08 ----------
Taktik yap , en zayıf anında saldır
aynen katılıyorum abiyorma kardeşim sen açılmassan başkası açılır
Benim Kullandıgım taktikler bunlar , işe yaradı , ben fikirlerimi ortaya koyuyorum , bu kadar yorumda benim için yeterli , ben dagılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?