Merhaba En Yeni üyeden Ilk Mesaj Ilk Soru...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
msw

msw

Üye
konuyu geç gördüm...ama yönetici arkadaşlar ilgilenmiş Ayrıca sitemize hoşgeldiniz...

aliasx

Üye
    Konu Sahibi
Dün gece çok geç olduğu için yatmıştım son mesajımı yazdıktan sonra ilginize gerçekten teşekkürler, burada çok kısa zamanda ihtiyacım olan herşeyi öğrenebileceğimi zannediyorum. Süper bir başlangıç oldu sağolun...

ChaLLenGeR

ChaLLenGeR

Üye
ya gittigidiyorda felan görüyorum adam 6630'da simlock var diye 300'e satıyo 250'ye satıyo bu iş 20-30 YTL 'ye halloluryorsa Neden bu fiyata satılıyor Daha fazla olmasın ?

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
6630 / 6680 / 6681 SimLock Kırılamıyor.. Çünkü nokia bu modellerde farklı bir anakart kullandı ve daha DÜNYADA kırabilen yok...

ChaLLenGeR

ChaLLenGeR

Üye
O zaman o telefonlara fiyat biçmek boşuna sağol Ahmet..

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Telefon fonksiyonu hariç kullanabilirsin zaten..

ChaLLenGeR

ChaLLenGeR

Üye
<div class='quotetop'>(van_hoijdonk &#064; Nov 28 2005, 10&#58;54 PM) [post=216841]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Telefon fonksiyonu hariç kullanabilirsin zaten..
[/b][/quote]

Kamerayı mp3 playeri felan kullanabiliyoruz öyle mi ?

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Evet..

ibonline

ibonline

Üye
programla halledilicek olay değil
uzman bir telefoncunun elinde gececek yoksa bunu burda cözemezsin
haaa bu arada aramızada hosgeldin

aliasx

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar telefonum bugün geldi ve hemen bir telefoncuya götürdüm. İngiltere de Orange ismiyle hizmet veren bizim Turkcell gibi bir şirketin verdiği bir telefon. Onun için ucuzmuş zaten (85 sterlin...bu da yaklaşık 225 YTL yapıyor.) Görenleriniz mutlaka vardır ama ben görmeyenler için anlatacağım yine görüntüsünü...
Adamlar bir kere telefonun 2-3 yerine Orange amblemini çakmışlar ve alet reklam panosuna dönmüş...Menülerde bile bi çok şeyin başına orange yazısı eklemişler. (Orange web, Orange download ve hatta sağ taraftaki kısayol web tuşunun yanına bile Orange Online yazmışlar.) Neyse gelelim telefoncuya; simlock ve türkçe menü 15 YTL olur dedi ve 2 saat sonra telefonunuz hazır dedi, 2 saat sonra gittiğimde ise çalıştığı servisin sistemlerinin tamamen çöktüğünü ve makinayı yarın akşam alabileceğimi söyledi bana. Biraz kıllandım açıkçası ama ona belli etmedim sonuçta..Acaba yanlış yaptım diye saatlerdir kafayı yiyorum. elefonu ilk aldığımdaki izlenimlerim de iyi yönde, yalnız radyonun kulaklığı takmadan çalışmaması garibime gitti. Bi de ben buna türkçe menü yüklettim ama bu menülerdeki orange yazıları da canımı sıkıyor. Acaba bu son firmware i yüklersem telefon bu orange olayından kurtulur mu? Bir ikincisi de yüklettiğim türkçe menü firmware den sonra gider mi? Yav çok uzun yazmışım. İyi akşamlar diliyorum herkese...

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Radynun kulaklığı takmadan çalışması garibinize gitmesin , çünkü bu her telefonda böyledir , kulaklık anten görevi görür.

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Hayırlı olsun.

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
Ya bence hiç elleme o orange yazısına kalsın nolcak ki ?
Hayırlı olsun iyi fiyat 225 ytl çok iyi yani

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
225&#39;e bende alayım öle bi tane hertarafında orange yazsın..

Radio olayı gökhanın belirttiği gibi..

225&#39;e bende alayım öle bi tane hertarafında orange yazsın..

Radio olayı gökhanın belirttiği gibi..

aliasx

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar tekrar merhaba; telefoncudan kazasız belasız telefonumu aldım. Simlock ve türkçe menü yüklemiş.(15YTL ikisi için) Ama hıyar herif r2ae033 versiyonunu yüklemiş, versiyon öğrenmeyi hatırlayabilseydim orada bakacaktım ama hatırlayamadım, çok kafam bozuldu, forumdada r2ay004 versiyonundaki iyileşmeleri bildiğim canım sıkıldı. Şimdi ne yapacağım, bu son versiyonu internetten yükleme imkanım var mı? Eğer varsa bu internetten yüklediğim son versiyon türkçe mi olacak, yoksa türkçe versiyon olarak en son versiyon telefoncunun yüklediği 03 ile biten versiyon mu? Bir yerde de K.V.K bayisinin bu işlemi ücretsiz yaptığını söylüyorlar. Hangisini yapmalıyım. Bir de bu telefonları bu ayın 13 üne kadar zannedersem bi yerlere kayıt ettirmek lazımmış, benim telefonun yurtdışından gelmiş olması problem olur mu acaba? Cevap verecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler...

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
KVK versiyon yükseltme karşılığında ücret almıyor bu doğru fakat senin telefonun yurt dışı garantisi olduğu için ücretsiz yaparlarmı onu bilemem.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt