aliasx
Üye
Merhaba En Yeni üyeden Ilk Mesaj Ilk Soru...
Arkadaşlar öncelikle soru yazmadan önce forumunuzu(artık forumumuzu diyebilirim her halde
) bayaa bi gezdim ve çok beğendim, en çok da hemen hemen hiçbir sorunun cevapsız kalmaması çok hoşuma gitti.
Ben bilgisayar donanımı olsun divx player firmware update leri olsun bu konularda oldukça bilgim var, fakat cep telefonu hakkında hemen hemen hiç bilgim yok. Bunun sebebi de şimdiye kadar hiç yazılım veya başka şeyler yüklenebilen telefonum olmadı. Kardeşim şu anda İngiltere' de ve dün akşam bana bir K700i aldığını söyledi. Ama telefon türkiye ye gelince bir işlemden geçiriliyormuş. Bunun adı zannedersem "UNLOCK" muş.
Şimdi benim size sorum bu işi internetten program veya programlar indirmek suretiyle kendim yapabilirmiyim. Eğer yapabilirsem riski nedir? Telefoncular bu işi yapıyorlar tabii ki de ben bu işi öğrenmek istiyorum. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler. Aranıza katıldığım için de oldukça mutluyum...Herkese sağlıklı günler dilerim.
) bayaa bi gezdim ve çok beğendim, en çok da hemen hemen hiçbir sorunun cevapsız kalmaması çok hoşuma gitti. Ben bilgisayar donanımı olsun divx player firmware update leri olsun bu konularda oldukça bilgim var, fakat cep telefonu hakkında hemen hemen hiç bilgim yok. Bunun sebebi de şimdiye kadar hiç yazılım veya başka şeyler yüklenebilen telefonum olmadı. Kardeşim şu anda İngiltere' de ve dün akşam bana bir K700i aldığını söyledi. Ama telefon türkiye ye gelince bir işlemden geçiriliyormuş. Bunun adı zannedersem "UNLOCK" muş.
Şimdi benim size sorum bu işi internetten program veya programlar indirmek suretiyle kendim yapabilirmiyim. Eğer yapabilirsem riski nedir? Telefoncular bu işi yapıyorlar tabii ki de ben bu işi öğrenmek istiyorum. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler. Aranıza katıldığım için de oldukça mutluyum...Herkese sağlıklı günler dilerim.