Merhaba bana yardımcı olabilirmisiniz arkadaşlar?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pure Life

Pure Life

Üye
Sadece kampanyalar mı olacak diyorum aslında bizimle kaynaşmadığınız için bir yerde sitem ediyorum :)
Yerim seni ben :op: Ablacım yavaş yavaş alışacak dimi üyemiz. Öyle birden olmazki herşey. Ablası azıcıkta seninle konuşmak istıyorlar.

ebrarcik

ebrarcik

Üye
    Konu Sahibi
aman ya tersimden kalktım sanırım arkadaşlar :) siz benim kusuruma bakmayın hem buraya msj yazmak hem kızıma kafa yorunca aklım gitti özür dilerim canlarım :) Evet yeni kampanyalar yeni bir ortam oturdugunuz yerde bişeyler kazanmak isteyen kişilere yönelik şeyler düşünüyorum bi yarışmaya katılsak forumumuz saolsun destek olursa açık ara farkla alırız buda hem bizim ismimizi ve kazanmamızı dolayısı ile yani maxicep ve üyelerini tanıtmamıza yardımcı olmaya yeterde artar

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Hakkınızda hayırlısı olsun ..

ebrarcik

ebrarcik

Üye
    Konu Sahibi
saolun inşallah

Sidretül Münteha

Üye
Ebrarın Konusunu Bana Burcu Link Atıyor Anlamadım Gitti :ehe

ebrarcik

ebrarcik

Üye
    Konu Sahibi
™ мγdяєaм;1979079' Alıntı:
Ebrarın Konusunu Bana Burcu Link Atıyor Anlamadım Gitti :ehe
ben anladım canım bana oy vermeni istemiştir de ondan atmıştır :)

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
üzgünüm dün üyelik başlattım oy vermek için . bugün kullanmak istedim fakat hotmail uzantılı adresim için geçersiz diyor , onay gelmiyor adresime

ebrarcik

ebrarcik

Üye
    Konu Sahibi
nedense bu sorunu yaşayan arkadaşlarımdan birisin neden gelmiyor acaba bende merak ettim.

Pure Life

Pure Life

Üye
üzgünüm dün üyelik başlattım oy vermek için . bugün kullanmak istedim fakat hotmail uzantılı adresim için geçersiz diyor , onay gelmiyor adresime
teşekkür ederim arkadaşlar çok tatlısınız:sarıl:

ebrarcik

ebrarcik

Üye
    Konu Sahibi
mail attım arkadaşlar ilgilenirler umarım tekrar bi deneyin giriş yapmayı

emmrecan

emmrecan

Üye
bakalm :D

ebrarcik

ebrarcik

Üye
    Konu Sahibi
düzeldi arkadaşlar oy verecek arkadaşlarım hadiii :D yanlız bırakmayın beni

ebrarcik

ebrarcik

Üye
    Konu Sahibi
kimse yokmu yardım edecek arkadaşlar hadiii :)

Meraal

Meraal

Üye
Internete cepten bağlanmama ve mb az kalmasına rağmen girip şimdi üye oldum mail de geldi ama aktif etme adresi açık değil tıkla şeklinde ve tıklanmiyor.. Mail adresime girip tıklayıp aktif et oy vereyim.

ebrarcik

ebrarcik

Üye
    Konu Sahibi
kim mail adresinden aktif edecek anlamadım ki arkadaşım ben senin mail adresini bilememki??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...