Merhaba bana yardımcı olabilirmisiniz arkadaşlar?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ebrarcik

ebrarcik

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba bana yardımcı olabilirmisiniz arkadaşlar?
Arkadaşlar tofitanın bir yarışmasına katıldım ve sizlerde destek olursanız belki kazanabilirim.
buradan kısa bir üyelik alıp

http://www.bununburdaneisivar.com/SharedVideo.aspx?ContentId=f2a4e667-696a-422f-a951-8b4f6c604f2e yalandunya nickine
http://www.bununburdaneisivar.com/SharedImage.aspx?ContentId=984db443-3c9f-40af-bb24-500aa6334878 burda da hayatisigi nickine oy verirseniz sevinirim.Maillere aktive geliyor dün firmaya mail atmıştım düzelmiş sistem.
Oy verdiginizde sayfayı yenileyip kaç puanda oldugumu da yazarsanız mutlu olurum tüm maxicepten yardım bekliyorum.

Pure Life

Pure Life

Üye
hemen vereyim

ebrarcik

ebrarcik

Üye
    Konu Sahibi
saol burcucum sende olmasan :) 200 küsür arkadaşımız okuyo ama bana 1 dakikasını ayıracak kişi yok lütfen yardımcı olun arkadaşlar eger kazanırsam burada yayımlıcam yardımlarınızı her yere yazıcam :)

Pure Life

Pure Life

Üye
Mail aresime gelsinde oy vereceğim. Yeni açıldı ya gelirler şimdi hepsi.

ebrarcik

ebrarcik

Üye
    Konu Sahibi
peki canım biraz geç gelebiliyor gmail yada hotmaillere daha çabuk geliyo aktive

Pure Life

Pure Life

Üye
telefona birşey geliyormu? Kafadan bi numara atsak olurmu yani

ebrarcik

ebrarcik

Üye
    Konu Sahibi
olur cnm tele bişey gelmiyo :D

Pure Life

Pure Life

Üye
Tamam o zaman 3 tane mail adresim var hepsine teker teker olurum.

ebrarcik

ebrarcik

Üye
    Konu Sahibi
olur şekerim saol ilgin için bu 2. kez katılışım daha önce üyesi oldugum bir forumdan destek istedim fakat sırf kazanmamam için hileli oy verdiler bana ve elettirdiler şikayet ederek bu kez kazanmak istiyorum eger 300 üzeri gerçek oy bulursam kesin kazanırım

Pure Life

Pure Life

Üye
verir bizim üyelerimiz çok tatlılar

'Davut

'Davut

Üye
Bende katılayım sen bana verirmisin...:ehe

Pure Life

Pure Life

Üye
veririz tabi :)

ebrarcik

ebrarcik

Üye
    Konu Sahibi
Biliyorum ondan dolayı zaten burda açtım konumu :)

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Sadece bu tür kampanyalar için üye olduğunuzu düşünmeye başladım :)

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
Selamlar , kayıt oldum onay bekliyorum .. Muhtemelen yarın sabah oy vermiş olurum , boş şanslar İyi Forumlar ..

Godfather

Godfather

Üye
Ya mail adresine gelmiyior 5dkdir bekliyroum :s

--------------- Ekleme ---------------

Selamlar , kayıt oldum onay bekliyorum .. Muhtemelen yarın sabah oy vermiş olurum , boş şanslar İyi Forumlar ..

Hmm geç geliyormuş demekki :)

ebrarcik

ebrarcik

Üye
    Konu Sahibi
Sadece bu tür kampanyalar için üye olduğunuzu düşünmeye başladım :)
yanlış düşünüyorsunuz üyelik tarihime bakarsanız anlarsınız:) ilk defa bir istegim oldu ve sizlerden destek istedim oy vermek gibi bi zorunlulugunuz yok ama yardımcı olanlara da minnettarım ben sürekli kampanya takip ederim modoretörü oldugum bir forumum bile var sizlerde kazanın katılın diye sıcakfırsatlara kampanyalar ekledim ?

Pure Life

Pure Life

Üye
yanlış düşünüyorsunuz üyelik tarihime bakarsanız anlarsınız:) ilk defa bir istegim oldu ve sizlerden destek istedim oy vermek gibi bi zorunlulugunuz yok ama yardımcı olanlara da minnettarım ben sürekli kampanya takip ederim modoretörü oldugum bir forumum bile var sizlerde kazanın katılın diye sıcakfırsatlara kampanyalar ekledim ?
Yanlış anladın canım benım. Enes diyorki sadece bu tür kampanyaları paylaşacaksınız dimi? Bizim amacımız da bu. Yeni kampanyalar getirmek.

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Sadece kampanyalar mı olacak diyorum aslında bizimle kaynaşmadığınız için bir yerde sitem ediyorum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...