alayınaa
Üye
-
Konu Sahibi
-
marka DELL ama model flan bilmiom neresinde yazar onu sölerseniz bakarım ayrıca ekran akrtı 2 gb oyunalrda sorun yaparmı genede :/
facebookta farmville 2 oyununda bile felaket kasma yapıo bu ondanmı acaba böyle dandik bi oyunda bile çok kasıo .s
böyle işlemcinin yanında intel olması büyük ihtimal harici ekran kartı vardır diyorum genel olarak intel hd oyun için ise ikinici harici ekran kartı vardır
işlemci çok iyi, ram yeterli. ama malesefki ekran kartı oyun için yeterli değil. yani yüksek performans beklemeyin. intel hd graphics 4000 oyun için pek değilde internet için daha güzel. düşük ayarlarda belki açabilir.
birde unutmadan yazıyım laptopunuzun markası nedir? yazarmısınız?. ikinci ekran kartı vardır diye umuyorum.[/QUO TE]
DELL inspiron 5521 i7 model bu
- - - Eklendi - - -
inspiron 5521 i7
İnternette tüm modellerinde ekran kartı 8730M olarak gösteriyor. Ekran kartın şuan çıkan oyunların bazılarını yüksek bazılarını orta ayarda açar. Yani bütün oyunları açar. Yanlız sen önceki konunda İntel HD Graphics 4000 ekran kartım var demişdin. Senin iki ekran kartın olacaktır. Birisi 8730M biriside İntel HD Graphics. Sen yapacağın oyunlarda 8730M i seçmen İnternet kullanımında İntel HD Graphics i seçmen gerek.
intel hd 4000i devre dışı bıraktıgımda masa üstüne sag tık özellikler dedigimde 8730m adına bişi gözükmüyor direwerı kurulu gözükmüyor indirip kurdum gene göstermiyor ne yapmam gerek bilenler yardım edebilirmi :SBak öncelikle 8730M i bi tanıt bilgisayarına. Tanıttıktan sonra istediğin oyun, uygulama ya exe. dosyasına sağ tıklayıp Grafik işlemci çalıştır diye bir yer var oradan sağ git 8730M i seç. İstediğin oyunlar 8730M ile başlayacaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?