Laptop çoğu oyunda takılıyor, bi yardımcı olacak var mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

amorak32

Üye
    Konu Sahibi
Laptop çoğu oyunda takılıyor, bi yardımcı olacak var mı ?
Öncelikle merhaba, ben geçenlerde yeni bi laptop aldım. çok ümitlerim vardı ama daha yüklediğim ilk oyunda pc belli bi süre sonra (10 dk ) kasmaya başladı. özellikleri aşagıda belirtiyorum, acaba ekran kartı mı güncel değil ? onunla ilgili de yardımlarınızı bekliyorum . Yardım edeceklere şimdiden teşekkürler.

Bağdaştırıcı Türü : İntel(R) HD Graphics 4000
Yonga Türü : İntel(R) HD Graphics Family
DAC Türü : internal
Bağd. Dizesi : İntel(R) HD Graphics 4000
Bios Bilgileri : İntel Video Bios

Toplam Kullanılabilir Grafik Belleği : 4298 MB
Ayrılmış Video Belleği : 2560 MB
Sistem Video Belleği : 0 MB
Paylaşılan Sistem Belleği : 1738 MB
İşlemci : İntel (R) Core (TM) i5-3210M CPU@ 2.50 GHz
RAM : 4.00 GB (kullanılabilir miktar : 3.89 GB)
Sistem Türü : 64 Bit İşletim sistemi, x64 tabanlı işlemci

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
diğer ekran kartını yazmamışsınız sanırım oyunu hd 4000 ile oynadınız o nedenle kasma yapar ekran kartınızın modeli nedir oyuna girmeden önce sağ tıklayıp grafik işlemciyle çalıştıra tıklayıp ekran kartınız ile deneyin ayrıca ekran kartını belirtin belki oynadığınız oynadığınız oyun ağır geliyordur.

amorak32

Üye
    Konu Sahibi
diğer ekran kartını yazmamışsınız sanırım oyunu hd 4000 ile oynadınız o nedenle kasma yapar ekran kartınızın modeli nedir oyuna girmeden önce sağ tıklayıp grafik işlemciyle çalıştıra tıklayıp ekran kartınız ile deneyin ayrıca ekran kartını belirtin belki oynadığınız oynadığınız oyun ağır geliyordur.
ona nerden bakabilirm ya ben sadece bunu görüyorm farklı bişe yok ama ?

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
laptopunun marka ve modeli ne üstündeki bantlarda nvida ya da AMD diye birşey görüyormusunuz ? Olmadı sağ tıkla bilgisayarıma aygıt yöneticisine gir orada intel hd 4000 yazar bak bakalım onun dışında başka bağdaştırıcı var mı

x-scarface

x-scarface

Üye
dxdiag yaz gönder başlata.

amorak32

Üye
    Konu Sahibi
laptopunun marka ve modeli ne üstündeki bantlarda nvida ya da AMD diye birşey görüyormusunuz ? Olmadı sağ tıkla bilgisayarıma aygıt yöneticisine gir orada intel hd 4000 yazar bak bakalım onun dışında başka bağdaştırıcı var mı

marka model HP Pavilion g6
baktım, Radeon Graphics yazıyo ?

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
marka model HP Pavilion g6
baktım, Radeon Graphics yazıyo ?

tamamdır amd kart var ama hangi modeli acaba neyse sen dediğim gibi oyunun üzerine sağ tıkla grafik işlemci ile çalıştır de orda yazar radeon ile çalıştır falan diye ordan gir bakalım oyuna kasacakmı hangi oyun bir de ekran kartının tam modelini yazarsan daha iyi olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt