Mercedes Iddialı Geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

_BECK_HAM_

Üye
    Konu Sahibi
Mercedes Iddialı Geliyor

Mercedes sessiz kaldığı jeep piyasasına çok iddialı giriyor. Mercedes, yeni canavarını mükemmel yapmak için tam "bin" tanesini resmen harcadı.

Mercedes-Benz, yeni modeli GL serisinin dünyaya tanıtımını ABD’nin San Francisco kentinde yaptı. Lüks modelleriyle bilinen ve marka geliştirilmesine 2002 yılında başlanan lüks SUV’un (sportif amaçlı araç) GL serisinin sorunsuz olması için milyonlarca kilometrelik testler gerçekleştirildi.

Teksas, Arizona, Güney Afrika, Dubai, İsveç, İspanya, İtalya ve Fransa’da iki buçuk yıla yakın bir zamanda gerçekleştirilen testlerde bin GL modeli denendi. Her biri Türkiye fiyatlarıyla 200 milyon yeni lira tutan bin test aracı, uzman pilotlar tarafından kullanıldı.

Araç, motor ömründen sıcak-soğuk tepkilerine, koltuk ergonomisinden maksimum hız verilerine kadar yüzlerce kalemde teste tabi tutuldu. Ağırlıklı olarak Amerika için geliştirilen GL modeli mayıstan itibaren bu ülkede satışa çıkarken, eylülde Avrupa ile birlikte Türkiye’de de sürücüyle buluşacak.

Başlangıç fiyatının vergilerle 175 bin yeni lira olması beklenen araçtan Mercedes Benz Türk yıl sonuna kadar 75 adet satmayı planlıyor. 7 ileri otomatik şanzıman 7-Tronic’i standart donanımda bulunduran GL serisinde 224 beygir gücünde GL 320 CDI, 306 beygir gücünde GL 420 CDI dizel modellerin yanı sıra 340 beygir gücünde GL 450 ve 388 beygir gücünde GL 500 benzinli modeller yer alıyor

crows

crows

Üye
hade bakam görecez mercedesi de

S1FR3K1R1C1

Üye
Mercedes İstediği KAdar İddaLı Gelsin Yinede BMW Gibi Olamaz ßenim Görüşüm Haksızın Diyen Warsa Söylesin

busem

Üye
Kesinlikle haklısın.Mercedes dış görünüşü ilede bmw x5 e özenmiş gibi zaten hehehe:)

busem

Üye
Kesinlikle haklısın.Mercedes dış görünüşü ilede bmw x5 e özenmiş gibi zaten hehehe:)

busem

Üye

NiGhT WarRioR

NiGhT WarRioR

Üye
bencede x5 e özenmiş busem haklı..........

_BECK_HAM_

Üye
    Konu Sahibi
bana kalırsa tr de tek marka var oda BMW..

мιѕтαα

мιѕтαα

Üye
bmw nin sekli war ama mercedesinde durusu war cok farklı kulvarlardaki 2 marka die nitelendiriyorum ben mercedes daha klasike yonelik gibi bmw de daha spor gibi

bence 2 sinin de farklı guzellikleri war fazla x5 hatlarıda goremiyorum ben eger buna x5 ozentiis derseniz bende x5 e nissan ozentisi derim cunku benzer bi tipi nissan daha once cıkardı (die hatırlyorum yanlıssam soleyin bu nissan konusunda cunku tam emin deilim)

_BECK_HAM_

Üye
    Konu Sahibi
werdiğin bilgiler için tskler.. kardeşim...

gknky

gknky

Üye
ml 320 ve x5 çok farklı arabalar
ama x5 daha iyi gelior bana biniorm ordan biliiorm

jeacona

jeacona

Üye
bence x5 in anca gölgesi olur

x5 le yarışacak jip göremiyom

RockFord Fosgate

Üye
bu aracın sınıfı bı kere X5 le aynı deıll!!!X5 le ML serısı aynı sınıf !!!bu GL serısı eskı G serılerını bılıyorsunuz onların yenısı yanı!!!! X5 ve ML nın bır ust sınıfı!!!

B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
bu araba benim olsa başka araba istemem

burrrak

burrrak

Üye
ii yaaaaaaaaaaaa

_BECK_HAM_

Üye
    Konu Sahibi
tskler yorumlarınız için..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt