Mercedes-Benz:Cep telefonunun otobüse zararı yok!!!!!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
erhanokur

erhanokur

Üye
    Konu Sahibi
Mercedes-Benz:Cep telefonunun otobüse zararı yok!!!!!!!!!
Mercedes-Benz Türk yetkilileri, otobüslerinin uygun bakım ve servisi yapıldığı sürece cep telefonundan zarar görmediğini ancak telefonların kalp pilini etkileyebileceğini belirtiyor.

İstanbul Belediyesi tarafından ithal edilen otobüslerle birlikte cep telefonu tartışmaları yolcu ile şoför arasında gerginliklere neden oluyor. Cep telefonu kullanımının otobüslere zarar verdiğini savunan belediye otobüsü şoförleri yolcuları sürekli uyarmak zorunda kalıyor. Konu hakkında görüşünü sorduğumuz Mercedes-Benz Türk yetkilileri araçlarında işletim güvenliğinin tehlikeye düşmesi durumunun çok daha az olduğunu, fakat uygun olmayan bakımlar, tamirler, kaza sonrası onarımlar, kötü kullanım şartları ve araca gelen diğer bütün zararlar nedeniyle araç elektroniği için öngörülen koruma önlemleri zayıflayabilir, etkinliğini yitirebileceğini kaydediyor. SAĞLIĞI ETKİLEYEBİLİR Yetkililer, cep telefonları ve telsiz aygıtlarının araç içinde kullanımına karşı en önemli gerekçelerden birinin de yolcu sağlığı olduğu belirterek, "Otobüsün iskeleti Faraday kafesi görevi üstlenebileceğinden, içeride bulunan yolcu büyük oranda elektromanyetik dalgalara maruz kalıp ciddi zararlar görebilir. Bunun dışında özellikle kalp pili ve işitme cihazı kullanan kişiler, bu cihazlarda işlev bozukluğu doğma olasılığı yüksek olduğu için çok daha ciddi tehlike altındadırlar" şeklinde açıklama yaptı.Ve böylece bir tabu daha yıkılmış oldu!

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
saol Haber İçin!

Hellboy®

Hellboy®

Üye
hmm Saol bılgı ıcın

technonur

technonur

Üye
geçen gün iettnin ilk otobüslerine bindim telefon geldi konuşuyorum şöfor basbas bağırıyo kapat kardeşim canınamı susadın arabada absyi bırak normal fren yok :D

paradox1026

paradox1026

Üye
:D metroda yasak nilüferde serbest:D

PAPADOC

PAPADOC

Üye
valla muavin tanıdık olursa bi şey olmuyor en arkada uzanarak geliyorum telefonla oynayarak

by_bilinmez

by_bilinmez

Üye
haber için saol

xkadir61

xkadir61

Üye
ama kro'nun biri çıkıp, telefonda abuk subuk konuşunca işe yarıyordu.

CoYoTe®

CoYoTe®

Üye
Ben Şuana Kadar 2 Kez Falan Kapattım..Ne Şehirler Arası Ne Şehiriçi Neden Metro'da Kapatmadım...Hiç Bişeyde Olmadı Allah'a Şükür:D

KAFKAS KARTALI

Üye
Haber Için Sağol

erhanokur

erhanokur

Üye
    Konu Sahibi
Bendede bir şey olmadı hatta bi ara muavin telefonumu istedi kendi hattını takmak için :D:D:D:D:D

toprakumit

toprakumit

Üye
Paylaşım için teşekkürler :spr

fcankaya

Üye
teşekkürler haber için

leiche

leiche

Emekli Yönetici
bazı otobüslerde kapattırılıyor
bencede kapattırılmalı zarırı bi yana 50 kişi war orda
kimsenin kimseyi rahatsız etmeye hakkı yok

'_ergin_'

'_ergin_'

Üye
saol

erhanokur

erhanokur

Üye
    Konu Sahibi
Ne yapalım öyle veya böyle bu iş yürüyor şöfor gözüne takılırsa kapattırıyor madem bir uygulama yapacaksınız doğru düzgün yapın ilk girişde kapattırın veya jammer koyun otobüse öyle değil mi yani madem sakıncalı önlemini al yani...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...