Meraklı Arkadaşlar Buraya Çok İyi Bir Beyin Fırnıtası Yapılabilcek Konu

Sponsorlu Bağlantılar

sailfish

sailfish

Üye
ama bu sıcaklık 1 saniye bile sürmez adamın ve dalga halide yayılıyo adama hiç birşey olmaz
Nasıl olmaz kendi ağzınla diyorsun bu bahsedilen bomba atom yada hidrojen bombası ise kesin ölüm vardır benim açıklamalarımı okumadınız mı 25-30 km etki mesafesi diyorum bu herhangi bomba ile karşılaştırmayın çekirdek tepkimesidir hiçbir şeye benzemez Milyonlara ulaşacak sıcaklık yayılır siz sanıyorsunuz ki el bombası gibi bir bomba ile karşı karşıyayım diye ama imkansız kaçış yoktur :(

ZüpperMariO

ZüpperMariO

Üye
Nasıl olmaz kendi ağzınla diyorsun bu bahsedilen bomba atom yada hidrojen bombası ise kesin ölüm vardır benim açıklamalarımı okumadınız mı 25-30 km etki mesafesi diyorum bu herhangi bomba ile karşılaştırmayın çekirdek tepkimesidir hiçbir şeye benzemez Milyonlara ulaşacak sıcaklık yayılır siz sanıyorsunuz ki el bombası gibi bir bomba ile karşı karşıyayım diye ama imkansız kaçış yoktur :(

o derinlikte biri için kurtulma sansı %100 gibi bişey atom bombalarının nasıl patladıgını arastır yada belgesellere bak nasıl oldugunu görürsün patlamanın

Legendary.

Legendary.

Üye
Çukurun üstü açık direkt olarak etkileniriz ki kapalı olsada birşey değişmez bence. Bknz:Hiroşima bildiğim kadarıyla yıllarca topraktan ürün alınamadı.
o derinlikte biri için kurtulma sansı %100 gibi bişey atom bombalarının nasıl patladıgını arastır yada belgesellere bak nasıl oldugunu görürsün patlamanın
Sanmıyorum.Patlamayla beraber çok yüksek sıcaklık meydana gelir yerle birlikte yerin altınıda kavurur bence.

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Bir arkadaş youtube yada tv den atom bombası izlesen de etki yapar dedi ama izledigimiz deneme bombalar dozaj düşük değilmi . Tv deki frekans yüksekse çekim normal hız ise mantıklı gibi ama bi yandan kafadan da atmış olabilir

mcnpl4

mcnpl4

Üye
cukur kapanir mezar olur:D uzak yerse cukurdan baska cozumler de olur ama yakin yerde cukur ise yaramaz ayrica sicaklik ve radyasyon oldurur.500-600 metre derine sicaklikgi nasil vursun demeyin vurur

• Beğen
Tepkiler: Legendary.
codblackops2

codblackops2

Üye
Bence herşey bombanın patladigi yerle cukur arasindaki mesafeye bağlı :D

• Beğen
Tepkiler: GDDR5
Legendary.

Legendary.

Üye
Naber ya :sirit: uzun zaman oldu :)

codblackops2

codblackops2

Üye
Yaa çok oldu :D

Bıraktığın gibiyim hicbir degisiklik yok :D senden naber

Invoke

Invoke

Üye
Her türlü ölürsün kurtulma imkanın yok, tabi ilahi olayları saymazsak. Allah'ın işi belli olmaz tam kafana atarlar, ölmezsin aga. Neyse bunu geçelim kısacası her türlü ölürsün. Ayrıca şuanki bombalar japonyaya atılan bombalar kadar zayıf değil.anaa Ömer nabıyon, göremiyorum seni :D @codblackops2

• Beğen
Tepkiler: codblackops2
Legendary.

Legendary.

Üye
Ömer face twitter bişey açtın mı la? :D

• Beğen
codblackops2

codblackops2

Üye
Her türlü ölürsün kurtulma imkanın yok, tabi ilahi olayları saymazsak. Allah'ın işi belli olmaz tam kafana atarlar, ölmezsin aga. Neyse bunu geçelim kısacası her türlü ölürsün. Ayrıca şuanki bombalar japonyaya atılan bombalar kadar zayıf değil.anaa Ömer nabıyon, göremiyorum seni :D @codblackops2
Goremezsin tabii cok sukur eskisi kadar bagimlisi degilim buranin :D iyilik iste nolsun sen nabiyon :)
Ömer face twitter bişey açtın mı la? :D
Niye ki :D

• Beğen
Tepkiler: Invoke
The SLayeR

The SLayeR

Üye
İron man sen no problem ;) saka biyana bombanin ne kadar mesafede patladgida onemli

• Beğen
Tepkiler: GDDR5
Invoke

Invoke

Üye
ben son 1-2 haftadır arada bir giriyorum, yine her gün giriyorum ama artık eskisi kadar değil. @codblackops2

• Beğen

Üst Alt