Merak Ettiğim Birşey Var.. Yardım Etmenizi İstiyorum (:

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Empozi

Empozi

Üye
    Konu Sahibi
Merak Ettiğim Birşey Var.. Yardım Etmenizi İstiyorum (:
Arkadaslar.. Geçen gün 5230 model Nokia Telefon aldım.. Telefon ufak tefek saçmalıkların haricinde gayet kullanışlı.. Fakat hoparlör ve kulaklık sesi malesef baya az çıkıyor. Kulaklığı takıp otobüse biniyorum normal giderken sadece Bas Sesleri geliyor o derece.. Şimdi telefonumun Kulaklık girişi 3.5 mm.. Bu 3.5 Mm olan diğer normal kulaklıklardan alsam acaba uyumsuzluk olurmu. Bi bilen olur falan diye size sormak istedim. Şimdiden teşekkürler (:

zibidi39

zibidi39

Üye
bence bı problem cıkmaz gırısler ayn ıse olur dıe bılıyorum

Empozi

Empozi

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler (:

Consul9

Consul9

Üye
tahminimce sorun çıkmaz ;)

Empozi

Empozi

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler MerturkizM (:

nerotr

Üye
Bilgisayarın kulaklığını veya hoparlörünü bile taksan sorun çıkmaz :) yeterki 3.5mm olsun. kendi telefonumda yazdıklarımın hepsini yapıyorum.

Empozi

Empozi

Üye
    Konu Sahibi
Çok sevndim (: İlginiz için tekrar teşekkürler (:

eerdogan85

eerdogan85

Üye
Bende aynı dertten muzdariptim Philips kulaklık aldım sorunsuz bir şekilde keyifle müziklerimi dinleyebiliyorum.

Empozi

Empozi

Üye
    Konu Sahibi
Bende yorumlardan esinlenip son harçlığımla gidip Philips bir kulaklık aldım (: Denemek amacıyla bilgisayarımın operatör kulaklığını ( müthiş bir kulaklık ) takmıştım çalıştırmıştı zaten hala sesi tatmin edici değil. Ama idare ediyorum (:

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
iyi kulaklık alırsan sesi iyi çıkar yalnız telefon aramalarına cevap veremezsin..

Empozi

Empozi

Üye
    Konu Sahibi
işin açığı ben telefonumda bir sorun var sanmıştım. Kardeşimde Samsung b3410 var. hiç bir şekilde kapıştıramıyoruz (: samsung'un sesi hem net hem aşırı yüksek. ben bu telefonu müzik dinlemek için aldım şuana kadar pişman oldum diyebilirim. çok kaliteli bir kulaklığım yok belki iyi bişey alsam düzelir.. Aramaları boşver :D müzikten zevk alıyım yeter.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt