Merak ettiğim bir soru?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Ben windows'un tutturamıyacağını düşünüyorum çünki insanlar daha yeni androide alıştı ve ben daha uzun vadede windows phone ve nokia almayı hiç planlamıyorum artık modaları geçti bu markaların Tabi Pc işletim sistemi olarak değil fakat Nokia bence androide geçmedikçe batmaya devam edicek artık son duyduklarıma göre artık patentlerini satmaya başlamış durum kötü :S

Nokia Android'e geçerse eğer Samsung'un donanım fiyat ürünleri ile asla yarışamaz ve bir Sony'den kötü hale gelir.Fakat Wp'de işler bambaşka.Ayrıca Wp ile Android'i ya da herhangi başka bir işletim sitemini kıyaslamak çok yanlış.Wp8-W8 entegrasyonu bile Surface tabletleri ve Wp8'li telefonları milyonlarca sattıracaktır.Ayrıca marketi diğer işletim sistemlerinin marketlerinden çok daha kaliteli olacak kısa bir zamanda bu bir gerçek.Bu durumda Android gibi bir işletim sisteminin hiçbir alacası kalmıyor ki en büyük kozu olan flash player'ıda Microsoft'un IE10 atağından önce kaybetmişken.

- - - Eklendi - - -

Ayrıca patentleri işine yaramayan patentlerdi büyük ihtimalle.Çünkü işe yarar temel patentlerin yıllık getirisi sattığı değerden daha fazla.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Microsoft ve Nokia insanlara alıştığı birşeyi verecek zateb windows 8 li bilgisayarını al cebine koy diyorlar resmen dahane yapsınlar :hmmm

abandonware

abandonware

Üye
wp ile windows ayrı işletim sistemleri; winde çalışan uygulamalar ap de çalışsaydı biz ezik pclerimizde zaten wp kullanırdık :)

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
    Konu Sahibi
wp ile windows ayrı işletim sistemleri; winde çalışan uygulamalar ap de çalışsaydı biz ezik pclerimizde zaten wp kullanırdık :)

wp8 de çalışacak pc uygulamalarından kastımız nasıl mozilla vs uygulamalar android için çıktı öyle. Yani kalkıp bi wp8lı cep telefonuyla başka bir telefona yazılım yukleyemezsin

aleranol

aleranol

Üye

wp8 de çalışacak pc uygulamalarından kastımız nasıl mozilla vs uygulamalar android için çıktı öyle. Yani kalkıp bi wp8lı cep telefonuyla başka bir telefona yazılım yukleyemezsin

eğer surface pron varsa yaparsın dediğini :ehe:
şaka maka bi wp8li cihazda otg kablosu olsa belki de portlamadan çalışan uygulamar olabileceği için beeelki olur.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Windows 8'e çıkan oyunlar doğrudan Windows Phone 8'e uymayacak.
Yani exe oyunları gidip doğrudan telefonda oynayamayacaksınız.
Ancak küçük değişikliklerle oyun ve programların Windows Phone 8'e portlanması mümkün olacak.
Bu resmi olarak da açıklanmıştı.
Windows 8'deki oyun ve uygulamalar doğrudan olmasa da dönüştürülerek kolaylıkla Windows Phone 8'e yüklenebilecek.

• Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları
crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
    Konu Sahibi
Windows 8'e çıkan oyunlar doğrudan Windows Phone 8'e uymayacak.
Yani exe oyunları gidip doğrudan telefonda oynayamayacaksınız.
Ancak küçük değişikliklerle oyun ve programların Windows Phone 8'e portlanması mümkün olacak.
Bu resmi olarak da açıklanmıştı.
Windows 8'deki oyun ve uygulamalar doğrudan olmasa da dönüştürülerek kolaylıkla Windows Phone 8'e yüklenebilecek.

bu da büyük bi avantaj.

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
  • Beğen
Tepkiler: crazy_oruc
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Ya arkadaşlar adamlar zaten neden symbianı bıraktılarki symbiandan her türlü pro beleş iniyor yok hack yok bilmem ne haliyle uygulama firmalarına para vermek istemedi zaten çok eski bir sistem geliştire geliştire fp1'e kadar getirdiler şuan için ama artık olmuyor. Şöyle düşünün bilgisayar alırsınız sonra eskir ekran kartı yükseltirsin ram yükseltirsin herşeyi yaparsın ama artık yapacak birşey kalmaz yeni bir kasa almak gerekir. symbianda bu şekilde bitti artık nokia microsofta sığındı.

Nokianın donanımı sağlamlığı hiçbirinde yok kamerası olsun biraz işlemcileri gpu'ları falan düşük rakiplerine göre ama bu da symbian olduğu için nokia android kullansa tabikide daha yüksek işlemciler ramlar kullancaktı ama symbianda buna gerek yok sistemin kapasitesi belli zaten. Tek eksiği uygulama eksiği bu açığı kapatmak içinde wp'ye geçti deli gibi uygulama çıkacak demedi demeyin yoksa neden symbianı bıraksın daha symbianın ne olduğunu bilmeyenler bile var çünkü sistemin adı her yerde geçmiyor ama android sürekli adı dönüyor androidi telefon markası zannedenler nile var ciddiyim. Bi düşünsenize windowslu telefon bunu duyan cep bilgisayarı bile zannedebilir nitekim öylede olacak sadece gelişmesini bekleyin ;)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Ya arkadaşlar adamlar zaten neden symbianı bıraktılarki symbiandan her türlü pro beleş iniyor yok hack yok bilmem ne haliyle uygulama firmalarına para vermek istemedi zaten çok eski bir sistem geliştire geliştire fp1'e kadar getirdiler şuan için ama artık olmuyor. Şöyle düşünün bilgisayar alırsınız sonra eskir ekran kartı yükseltirsin ram yükseltirsin herşeyi yaparsın ama artık yapacak birşey kalmaz yeni bir kasa almak gerekir. symbianda bu şekilde bitti artık nokia microsofta sığındı.

Nokianın donanımı sağlamlığı hiçbirinde yok kamerası olsun biraz işlemcileri gpu'ları falan düşük rakiplerine göre ama bu da symbian olduğu için nokia android kullansa tabikide daha yüksek işlemciler ramlar kullancaktı ama symbianda buna gerek yok sistemin kapasitesi belli zaten. Tek eksiği uygulama eksiği bu açığı kapatmak içinde wp'ye geçti deli gibi uygulama çıkacak demedi demeyin yoksa neden symbianı bıraksın daha symbianın ne olduğunu bilmeyenler bile var çünkü sistemin adı her yerde geçmiyor ama android sürekli adı dönüyor androidi telefon markası zannedenler nile var ciddiyim. Bi düşünsenize windowslu telefon bunu duyan cep bilgisayarı bile zannedebilir nitekim öylede olacak sadece gelişmesini bekleyin ;)

peki beklemeyenler ne yapsin:D

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
    Konu Sahibi

katılıyorum :evet:

El-CD

El-CD

Üye
daha fazla bekletmesinler. şu lumialar türkiyeye gelseydi en azından rekabet olurdu biraz.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye

peki beklemeyenler ne yapsin:D

gitsinler galaxy s3 alsınlar android deneyiminide yaşasınlar zaten wp bekleyenler genelde symbiancılar daha doğru nokiacılar ama symbiandan illallah edenler :D Zaten wp almak için çok erken o çıkacak gözden kaçan şeyler olacak onlar düzeltilecek güncellemeler falan gelecek ve fiyatta biraz düşecek o yüzden şuan yapılacak en güzel şey galaxy s3 almak ama elinizdeki telefon idare ediyorsa bekleyebilirsiniz tabi :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt