Menüdeki uygulama isimlerini kaldırmak 3x4 ve 4x5 isimsiz menü düzeni (noss_bar) MaxiPDA

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pro.engineer

pro.engineer

Üye
Dll dosyalarının tek yaptığı menünüzü 3x4 veya 4x5 düzene sokmak ve uygulamalar yeni isim verme yetkisi ve klasör içinde klasör oluşturma yetkisi veriyor. isimlere dokunmuyor. İsimler xml dosyası ile oynanırsa siliniyor 4x5 güzel ama isimler simgeye oranla çok alta duruyor ve simgeler az daha ufaltılsa güzel olacak aynı ev ekranındaki kısayol simgeleri tarzında birşey ve menüde simgeye tıkladığında ismi silinik gibi duruyor. bulnalr sorunlar ve hepsi isimlerle alakalı sorunlar o yüzden isimler kaldırılırsa çok daha hoş oluyor sorunda kalmıyor. zevk sizin ister isimli ister isimsiz.

- - - Eklendi - - -

bide böyle bir sorun simgeler 80x80 ve bu oran 3x4 menü düzenine göre ayarlanmış 4x5 düzenine uyumlu değil thumbnail içindeki simgleri 4x5 düzene göre ayarlamak lazım matematiksel hesaplama

yatay 3 düzen 80 4 düzen için % 33 ama yatay genişlik aynı kalmış o yüzden gerek yok 80
dikey 4 düzen 80 5 düzen için % 25 uzamış 80 in % 25 i 20 80 -20= 60

Sis içindeki png yi veya exe içinde kodlamayı 80x60 yapılırsa oran tutturulabilir simgeden daha kolay olur ama simge içindeki simgecikler ne olur bilemem denemek lazım

- - - Eklendi - - -

Rica ederim faydalı olduysak ne mutlu bize

nasıl düzenleyeceğim peki

Ercanb7272

Ercanb7272

Üye
belle reflesh dosyalarını verde bizde yapak bulamadım o dosyayı :)

blackcemre

Üye
aynısını belle refresh için yapar msın?

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ok de ben birşey yapmıyacağım siz yapacaksınız konudakileri sadece menurender.dll dosyanızı bulun reflesh için geri kalan aynı işlemler

x-scarface

x-scarface

Üye
emeğine sağlık tam aradığım şey hemen başlayalım :)

• Beğen
Tepkiler: noss_bar
noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
:rica:

kiraz.muhammed1

kiraz.muhammed1

Üye
çok güzel oldu, çok sağol abi:

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
evet şekil olmuş uğraştırıyor biraz ama değer artı ev ekranındaki kısayollar için bir mod daha var onu da kur tam olur

emreli01

emreli01

Üye
hocam bu isimleri kaldırdık diyelim düzenledik ve kalktı bunlardan sonra yeni bir uygulama yüklediğimzde onun ismi gelmiyecek mi ?

- - - Eklendi - - -

Buda benden isimsiz yaptım fakat ugrastırıyor :)

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
bunu c601 belle cihazıma nasıl yüklicem, sadece menü düzenini

Ercanb7272

Ercanb7272

Üye
hocam bu isimleri kaldırdık diyelim düzenledik ve kalktı bunlardan sonra yeni bir uygulama yüklediğimzde onun ismi gelmiyecek mi ?

- - - Eklendi - - -

Buda benden isimsiz yaptım fakat ugrastırıyor :)

bende yaptım ama isimli isimsiz nasıl yapacam

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
uygulaması çıkmış bunun tek tıkla görünüyor tek tıkla kalkıyor

DustoJniK

DustoJniK

Üye
Aynen öyle Arkadaşlar uygulama çıktı konu sistem modlamada var isteyen olursa yüklesin kullansın.

• Beğen
Tepkiler: noss_bar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt