Menüde kasma

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
JenLedger7

JenLedger7

Üye
    Konu Sahibi
Menüde kasma
Öncelikle merhabalar.

LG 3D Max P725 telefonum var daha alalı 1 ay oldu. Aldığımdan beri menüde hep bir kasma var. go launcher ve diğer launcherlardada aynı sorun mevcut. biraz biriki sağa sola kaydırınca düzeliyo ama kilitleyip geri geldiğimde yine kasma var.

İşlemci vs. yetmiyor desem değil sanırım. Çift cekirdek 1.2 ghz işlemci var 1gb ram var. Sanmıyorum ondan olacağını

Isınıma hic değil telefon 10derecedeyken bile yapıyor aynısını.

En Yüksek çalışma f. : 1200mhz
En Düşük çalışma f. :300mhz'de acaba en düşüğü üstemi cekmem gerekir? Yada başka yolu varmı ?

- - - Eklendi - - -

Kasma derken bu arada cok büyük bişey değil. Ama teknolojik arkadaşlarım hemen farkedebildi :) bende rahatsızım bu durumdan. Fazla olmamasına rağmen.

mcnpl4

mcnpl4

Üye
Sorun sistemden olabilir güncelleme varsa ya da rom kurmayı biliyorsan dene ama 360 launcher'a bi bak markette bulursun rski telefonumda bende de benzer bi sorun vardi onu kullaniyordum ama orjinal rom degildi o yuzden

JenLedger7

JenLedger7

Üye
    Konu Sahibi
Onda kasma olmadı aynende ama beğenmedim ben onu. Bu arada hani oyunlarda uygulamalarda hicmi hic sorun yok. ağır oyunları falan cok güzelce calıstırıyo kasmadan. Ama gel gelelimki menülerde ... :)

mcnpl4

mcnpl4

Üye
Launcher'i hafizaya almiyordur. Onda guzel temalar felan da var ama sen bilirsin holo launcher'i dene bi de ama hd ya da plus felan olmasin onlar da kasiyor marketten ucretsiz olanini dene

JenLedger7

JenLedger7

Üye
    Konu Sahibi
Suan indiriyorum sonucu yazacam :) Görünüş hoş 4.0 gibi duruyo

- - - Eklendi - - -

Az bişey yine yapıyorda dostum cok teşekkür ederim bu arada android 4.0 görünümü arıyodum bu süper oldu :)

mcnpl4

mcnpl4

Üye
Ayarlarda hafızada Tut seçeneği vardır biraz karıştır belki ise yarar rica ederim iyi geceler:D

JenLedger7

JenLedger7

Üye
    Konu Sahibi
Sizede iyi geceler :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt